Caravan kopen bij Karsten Caravanmakelaardij

Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehands caravan? Zoek niet verder. Op onze website én in onze showroom kiest u uit vele gebruikte caravans die nog in perfect staat verkeren. Kies uit caravans van topmerken, zoals Fendt, Hobby, Eriba, Knaus en Dethleffs.

GARANTIE EN BOVAG

De caravans die bij ons te koop staan, zijn niet ons eigendom, maar verkopen we namens de eigenaar. Zoals onze bedrijfsnaam al zegt – Karsten Caravanmakelaardij – zijn we caravan makelaar en bemiddelen we bij de verkoop. We kunnen u daarom zelf geen garantie bieden. We zijn echter wel aangesloten bij de BOVAG, waardoor we de caravan gemakkelijk kunnen laten keuren. Zo weet u zeker dat u een caravan koopt die technisch helemaal in orde is.

Wilt u meer informatie over de kosten van een keuring of onderhoudsbeurt van de caravan die u wilt aankopen? Of heeft u een caravan gezien die bij uw wensen past en wilt u weten wat de vervolgstappen zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0229 261 635 of stuur een bericht naar info@caravanmakelaardij.nl.

CARAVAN INRUILEN

Het inruilen van uw eigen caravan is bij ons niet mogelijk. Uiteraard kunt u wel uw caravan via ons te koop aanbieden. We zorgen voor de verkoopbemiddeling, zodat u geen omkijken heeft naar de verkoop van uw caravan.

Klik op onderstaande button voor meer informatie om uw caravan te verkopen.

CARAVAN VERKOPEN

DIRECT UW CARAVAN VERKOPEN

Wilt u uw caravan direct kwijt om het verkoopbedrag te gebruiken voor een van de caravans die we te koop aanbieden? Dan informeren we bij een van onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. Het voordeel is dat u snel van uw caravan af bent. U wordt echter wel een handelsprijs geboden die lager ligt dan de marktwaarde.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en stuur ons een e-mail met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires van de caravan. Vervolgens nemen we contact met u op met meer informatie over de vervolgstappen en hopen we uiteraard dat we u een prachtig voorstel mogen doen.

CONTACT OPNEMEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Of u nu een tweedehands caravan wilt kopen of uw eigen caravan wilt verkopen via ons: we zijn u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u te allen tijde adviseren als het om caravans gaat. We zijn zowel doordeweeks als op zaterdag geopend. Neem contact op via onderstaande gegevens of kom langs in onze showroom.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.