Meer geld voor uw camper zonder camper inkoop

Bij de inkoop van campers krijgt u vaak een prijs voor uw camper die ver onder de marktwaarde ligt. Verkoopt u uw camper daarentegen met de verkoopbemiddeling van Karsten Campermakelaardij, dan zorgen wij dat u de hoogste prijs krijgt voor uw camper.

 • De hoogste prijs voor uw camper
 • No cure no pay: enkel bemiddelingskosten bij de verkoop van uw camper
 • Gemiddeld binnen 2 maanden uw camper verkopen

Meld uw camper direct aan bij onze campermakelaar via de onderstaande button. Wij voeren vervolgens een taxatie uit en verzorgen de uitgebreide promotie van uw camper om deze snel en tegen een goede prijs te verkopen.

CAMPER VERKOOPFORMULIER


DE VERSCHILLEN TUSSEN CAMPER INKOOP EN VERKOOPBEMIDDELING

U kunt voor de verkoop van uw camper kiezen voor camper inkoop en verkoopbemiddeling. Bij de inkoop van campers krijgt u bijna altijd een bedrag dat ver onder de marktwaarde ligt. Bij camper inkoop wil de opkoper namelijk zoveel mogelijk verdienen aan uw camper. Het voordeel van camper inkoop is dat uw camper direct wordt verkocht en u het (lagere) verkoopbedrag direct beschikbaar heeft.

Een campermakelaar biedt u daarentegen de beste prijs door op zoek te gaan naar een koper voor uw camper. Karsten Campermakelaardij ontvangt een percentage van het verkoopbedrag als bemiddelingskosten, dus hebben wij zelf ook baat bij een hoge verkoopprijs.

Camper inkoper   Campermakelaar
Professionele waardebepaling
De hoogste prijs voor uw camper
(Te lage) Inkoop prijs voor uw camper
Verkoop van uw camper gemiddeld binnen 2 maanden
Uw camper direct verkocht

IN 4 STAPPEN UW CAMPER VERKOPEN ZONDER CAMPER INKOOP

1. Maak een afspraak met onze campermakelaar.

2. Wij voeren een taxatie uit en bepalen de marktwaarde. In overleg met u stellen we de vraagprijs vast.

3. Met uitgebreide online en offline promotie brengen we uw camper onder de aandacht bij potentiële kopers.

4. Wij handelen het verkoopproces af, zorgen dat het kenteken wordt overgeschreven en u ontvangt binnen 72 uur het verkoopbedrag minus de bemiddelingskosten via de derdengeldenrekening van Notarieel Betalen op uw bankrekening.

INKOOP CAMPERS VAN ALLE MERKEN

U kunt elke camper aanmelden voor onze camper verkoopbemiddeling. Wij verkopen alle merken campers vanaf het bouwjaar 2000, zoals bijvoorbeeld:

 • Adria
 • Bürstner
 • Chausson
 • Dethleffs
 • Hobby
 • Hymer
 • Knaus
 • Pössl
 • Volkswagen

Wij beoordelen de staat van uw camper, waarna wij u vertellen of we de verkoop van uw camper kunnen realiseren. Meld uw camper aan via de onderstaande button.

CAMPER VERKOOPFORMULIER

VOORDELEN VERKOOPBEMIDDELING TEN OPZICHTE VAN CAMPER INKOOP

Met de verkoopbemiddeling van Karsten Campermakelaardij bepaalt u met ons advies zelf de vraagprijs, ontvangt u een hogere prijs voor uw camper en hoeft u zelf niets te doen om uw camper te verkopen. Daarom is dit veel voordeliger voor u dan camper inkoop. Ook zijn we actief als caravan opkoper.

  DE BESTE PRIJS VOOR UW CAMPER

  campermakelaar voert een professionele taxatie uit om de waarde van uw camper te bepalen. Bij de verkoop van uw camper onderhandelen wij voor u met de koper om de beste prijs te ontvangen. Op deze wijze verkoopt u uw camper snel en voor de hoogste prijs. Bij camper inkoop ontvangt u daarentegen vaak een prijs die ver onder de marktwaarde ligt.

   GRATIS STALLING IN DE VERKOOPHAL

   Tijdens de bemiddelingsperiode staat uw camper in onze verkoophal. Wij raden u aan om de camper goed schoon te maken voor de aanvang van de bemiddelingsperiode. Wij houden uw camper netjes.

    Promotievideo camper verkopen

    Logo

    Contactgegevens

    Adres

    Noorderdracht 59a
    1696 AC Oosterblokker

    Telefoon: +31 229 26 16 35
    E-mail:
    Contact

    OPENINGSTIJDEN:

    Dinsdag:   

    Op afspraak
    Woensdag:   

    09:00-16:00u
    Donderdag:   

    09:00-16.00u.
    Vrijdag:      

    09:00-16:00u.
    Zaterdag:      

    10:00-16:00u.