0229 - 26 16 35

Caravan verkopen

Binnen één maand uw caravan verkopen tegen de hoogste prijs, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen. Karsten Caravanmakelaardij zorgt voor taxatie, stalling en uitgebreide promotie van uw caravan. Wij verkopen uw caravan gemiddeld binnen één maand. Wij regelen bovendien de volledige verkoopafhandeling en de overschrijving van de caravan.

Uw caravan snel en goedkoop verkopen bij Karsten Caravanmakelaardij

Een caravan verkopen via verkoopbemiddeling van Karsten Caravanmakelaardij brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Uw caravan tegen de hoogste prijs verkocht

 • Snelle verkoop: wij verkopen uw caravan gemiddeld binnen één maand

 • Professionele taxatie en promotiekosten: voor € 150,- per half jaar

 • Wij nemen u al het werk uit handen: onderhandelingen, verkoop en afhandeling

 • No cure no pay: wij berekenen alleen bemiddelingskosten bij verkoop

 • Gratis stalling in de verkoophal: ter bezichtiging voor potentiële kopers


Wilt u uw caravan verkopen via Karsten Caravanmakelaardij? Via onderstaande button kunt u eenvoudig uw caravan aanmelden voor verkoopbemiddeling. Als u vragen heeft over onze werkwijze, dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0229 261 635 of door te mailen naar info@caravanmakelaardij.nl.

 

Tarieven van caravan verkopen

Karsten Caravanmakelaardij begeleidt het gehele proces van het verkopen van uw caravan. Wanneer u ons als verkoopmakelaar inschakelt en wij verkopen uw caravan, dan betaalt u bemiddelingskosten. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Deze kosten brengen wij in mindering op de uit te betalen verkoopsom. In onderstaande tabel vindt u de tarieven van het verkopen van uw caravan bij Karsten Caravanmakelaardij.

Kosten caravan verkopen

Taxatie, stalling en promotie

€ 150,- (eenmalig, overeenkomst voor een half jaar)

Bemiddelingskosten

8,5% van het verkoopbedrag (minimaal € 350,-)

De taxatiekosten dient u binnen tien dagen na de afgesproken datum van de bemiddelingsovereenkomst te betalen. U betaalt de bemiddelingskosten alleen wanneer uw caravan onvoorwaardelijk is verkocht. Lukt het ons niet om uw caravan te verkopen? Dan betaalt u geen bemiddelingskosten. Lees hier meer informatie over de tarieven en voorwaarden van uw caravan verkopen bij Karsten Caravanmakelaardij.

Wilt u vrijblijvend informeren naar het verkopen van uw caravan? Vul het caravan verkoopformulier in via onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Uw caravan verkopen via Karsten Caravanmakelaardij: een stappenplan

Karsten Caravanmakelaardij hanteert vier stappen bij het verkopen van uw caravan. Wij geven u graag inzicht in onze werkwijze.

Stap 1: Maak een afspraak voor een bezoek aan ons caravancentrum

U wordt bij ons caravancentrum in Oosterblokker ontvangen door onze ervaren caravanmakelaar Patrick Karsten. Samen onderwerpt u de caravan aan een grondige inspectie.

Stap 2: De caravan taxeren en een vraagprijs bepalen

Na de inspectie wordt een marktwaardevergelijking uitgevoerd aan de hand van vraag en aanbod en de ANWB-BOVAG-koerslijst. U krijgt van ons de marktwaarde en een adviesverkoopprijs voor uw caravan. Hierna bepalen we samen de vraagprijs en maken we duidelijke afspraken over de onderhandelingsruimte, de bemiddeling en de bemiddelingsovereenkomst. Nu is het tijd om uw caravan te verkopen.

Stap 3: Uw caravan onder de aandacht brengen van potentiële kopers

Om uw caravan zo snel mogelijk te verkopen, zetten wij verschillende verkoopkanalen in. Ten eerste krijgt uw caravan een prominente plek in onze verkoophal. Wij zorgen er ook voor dat uw caravan online wordt aangeboden. Hiervoor gebruiken wij onze website, YouTube, social media en diverse marktplaatsen en caravanportals. Deze combinatie van verkoopkanalen zorgt ervoor dat wij uw caravan snel verkopen.

Stap 4: Uw caravan verkopen en de administratieve afhandeling

Zodra wij een koper voor uw caravan hebben gevonden, maken wij een koopovereenkomst op en laten we deze tekenen door de koper van uw caravan. Zodra de volledige betaling is gedaan, zorgen wij ervoor dat het kentekenbewijs overgeschreven wordt.

 

Als de koop is afgerond, maakt Karsten Caravanmakelaardij binnen 14 dagen de verkoopsom naar u over. De bemiddelingskosten van 8,5% trekken wij van de verkoopprijs af, waarna we het resterende bedrag op uw bankrekening storten. U ontvangt daarnaast het vrijwaringsbewijs en een kopie van het betalingsbewijs van de kopende partij.

Wilt u uw caravan door Karsten Caravanmakelaardij laten verkopen? Klik op onderstaande button en vul het verkoopformulier in. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0229 261 635 of door te mailen naar info@caravanmakelaardij.nl

Uw caravan verkocht door online en offline promotie

Wanneer u uw caravan aanbiedt via de populaire marktplaatsen, zal uw advertentie snel wegzakken en niet meer opvallen bij potentiële kopers van uw caravan. Daarnaast komt het regelmatig voor dat u geen reacties krijgt, of dat de reacties niet serieus zijn. Karsten Caravanmakelaardij zorgt er met on- en offline promotie voor dat uw caravan snel verkocht wordt.

Online promotie

Het internet biedt veel kansen om uw caravan in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we een mooie verkoopvideo van uw caravan en zetten deze op YouTube. Ook plaatsen we de advertentie voor uw caravan op alle grote marktplaatsen en caravanportals, en zetten we andere social media-kanalen in om uw caravan te promoten.

Uw caravan zal op onderstaande websites te zien zijn:

 • Marktplaats.nl
 • Speurders.nl
 • Tweedehands.nl
 • Marktnet.nl
 • Caravans.nl
 • Mobiel500.nl
 • Caravans.net
 • Kampeerzaken.nl
 • Caravangids.nl
 • ACSI.nl
 • Alanrogers.nl
 • KCK.eu
 

Offline promotie

Wij bieden uw caravan ook offline aan. Om de promotie zo effectief mogelijk te laten verlopen, zetten we deze kracht bij door ook offline aanwezig te zijn bij de doelgroep. Zo zetten we uw caravan op een prominente plek in onze verkoophal en adverteren we in caravan-gerelateerde vakbladen. Zo plaatsen we een advertentie in:

 • Campingvizier
 • Campinglife Magazine
 • Vakantiekriebels
 • Caravannen
 • Lokale dag- en weekbladen
 • Dichtbij.nl
 


Promotievideo caravan verkopen

 

Uw caravan verkopen zonder belangenverstrengeling

Het komt regelmatig voor dat dealers, handelaren en bedrijven een bemiddelingsdienst als extra service aanbieden naast hun eigen handel in tweedehands caravans. Ze zullen er eerder voor kiezen om gebruikte caravans uit eigen aanbod aan te bieden, dan de caravan die voor u in bemiddeling staat. De reden hiervoor is dat de marges op het eigen assortiment vaak een stuk hoger zijn. Bovendien zit in hun eigen aanbod een investering, niet in de bemiddelde caravans.

Karsten Caravanmakelaardij heeft zich gespecialiseerd in verkoopbemiddeling van tweedehands caravans. Wij kopen geen caravans in, maar bemiddelen uitsluitend tussen de verkopende en kopende partij. Zo voorkomen we belangenverstrengeling. Bij Karsten Caravanmakelaardij bent u er altijd zeker van dat we uw caravan snel en tegen de juiste prijs verkopen. Sinds kort hebben wij onze expertise uitgebreid door ook bemiddeling aan te bieden bij camper verkopen.

 

Vul het formulier in om uw caravan te verkopen

Wilt u via Karsten Caravanmakelaardij uw caravan verkopen? Vul het verkoopformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een richtprijs voor uw caravan. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0229 261 635 of door een e-mail te sturen naar info@caravanmakelaardij.nl

 

Verkoopformulier

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam *

Email *

Merk caravan *

Type caravan *

Bouwjaar *

Accessoires als voortent, luifel, mover? *

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: Avento

TYPE:Touristique Comfort 365 TCB

SLAPEN:2

JAAR: 2009

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Fendt

TYPE:Bianco Rosso 445 TF Limited Edition

SLAPEN:4

JAAR: 2010

PRIJS:€ 12.950,00

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Burstner

TYPE:Nexxo T 660

SLAPEN:4

JAAR: 2014

PRIJS:€ 53.850,00

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Hymer

TYPE:B 614 CL Exclusive Line

SLAPEN:4

JAAR: 2009

PRIJS:€ 47.950,00

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij