0229 - 26 16 35

Eriba caravan

Bij Karsten Caravanmakelaardij bieden we verschillende modellen caravans van het merk Eriba aan. Zo heeft u de keuze uit diverse Touring, Sporting en Nova modellen. Kom gerust eens langs in onze showroom in Oosterblokker en laat u adviseren door onze experts.

Een caravan kopen bij Karsten Caravanmakelaardij

Wanneer u een caravan koopt bij Karsten Caravanmakelaardij weet u zeker dat u goed geholpen wordt bij het maken van keuzes. We doen er alles aan om u van zoveel mogelijk informatie te voorzien over de caravans waarin u geïnteresseerd bent. Bij Karsten Caravanmakelaardij bieden we u de volgende voordelen:

  • Een eerlijke prijs

  • Alle caravans bekijken in de showroom

  • Complete geschiedenis van de caravan aanwezig

  • 10 jaar ervaring met caravans

  • Mogelijkheid tot montage van extra accessoires

Een geschikte Eriba kopen

Bij Karsten Caravanmakelaardij informeren wij u zo goed mogelijk over de geschiedenis van de caravan. Hierdoor weet u bijvoorbeeld precies hoe de caravan gebruikt en gestald werd door de vorige eigenaar. Wij informeren u over de volgende zaken:

  • Het aantal voorgaande eigenaren

  • De gebruiksintensiteit van de caravan

  • De stallings- en onderhoudshistorie van de caravan

  • De laatste keuring van de caravan

  • Het eventuele huisdierenverleden van de caravan

De eerste Eriba

Sinds het ontstaan van de allereerste Eriba Touring is het succes alleen maar toegenomen. Er zijn verschillende modellen toegevoegd aan het assortiment om iedereen te kunnen voorzien van de juiste caravan. Zo is de Eriba familie gegroeid door de toevoeging van onder andere de Eriba Touring 820, Eriba Feeling, Eriba Nova en Eriba Nova SL. Deze caravans hebben een lengte die varieert van 5 tot meer dan 7,50 meter.

Modellen

In totaal biedt Eriba 10 verschillende modellen caravans aan. Onder de kleinere caravans vallen de Eriba Touring, Eriba Feeling 425, Eriba Nova Light 245 en Eriba Nova Light 465. Deze kleinere caravans hebben een maximale opbouwlengte van 5 meter en een totale lengte van maximaal 6 meter. Naast kleine caravans biedt Eriba grotere caravans. Voorbeelden hiervan zijn de Eriba Living 560, Eriba Exciting, Eriba Nova SL en Eriba Nova S. Deze grotere caravans hebben een opbouwlengte van maximaal 6,50 meter met een totale lengte van meer dan 7,50 meter.

Caravan kopen

Bent u benieuwd naar welke Eriba caravans wij op dit moment aanbieden? Bekijk dan ons volledige aanbod caravans. Naast verschillende caravans bieden we ook verschillende Hymer campers aan. Deze campers maken, net als de Eriba, Dethleffs en Bürstner caravans onderdeel uit van de in 1957 opgerichte Erwin Hymer Group. De Erwin Hymer Group voert in totaal 20 soorten merken. Dit maakt dat er voor iedereen een camper of caravan op de markt is.

Contactgegevens

Adres
Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

 

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Mercedes-Benz

TYPE:V220 Marco Polo

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Ixeo Time 745 it

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is VERKOCHT bij Karsten Caravanmakelaardij.