Campermakelaar

De campermakelaar zorgt voor de verkoopbemiddeling van tweedehands campers. Een makelaar is geen inkoper van campers, maar verzorgt de promotie van campers en is de spil tussen koper en verkoper. Dankzij de hulp van een campermakelaar zoals Karsten Campermakelaardij bent u als verkoper verzekerd van een snelle verkoop van uw camper voor de hoogst mogelijke prijs. Wij nemen u alle zaken omtrent de verkoop uit handen en verkopen het voertuig gemiddeld binnen twee maanden. Andere voordelen van een campermakelaar zijn:

 • Professionele bemiddelingsservice
 • Uw camper gemiddeld binnen twee maanden verkocht
 • Duidelijke kosten: promotie voor € 195,- per 6 maanden
 • Alleen bemiddelingskosten bij daadwerkelijke verkoop van de camper
 • Geschikt voor campers van alle merken
 • Gratis stalling en bezichtigingen professioneel verzorgd
 • Gehele proces van promotie, proefrijden en verkoop geregeld door de campermakelaar

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze campermakelaar? Neem dan contact op met Karsten Campermakelaardij via 0229 261 635 of info@caravanmakelaardij.

DIRECT UW CAMPER VERKOPEN

Ik had nog nooit gehoord van een campermakelaar, maar ik vind het ideaal. We hebben geen omkijken meer gehad naar de verkoop en het bedrag was hoger dan ik in eerste instantie dacht te kunnen krijgen voor de camper.
Meneer Bemmens uit Heerhugowaard

TARIEVEN CAMPERMAKELAAR

De campermakelaar hanteert twee soorten kosten. Een deel bestaat uit kosten voor promotie en taxatie van de caravan. Dit is een vast bedrag per zes maanden. Het tweede deel, de bemiddelingskosten, bestaat uit een percentage van de verkoopprijs dat u afdraagt aan Karsten Campermakelaardij. De bemiddelingskosten betaalt u alleen wanneer we de camper ook echt verkopen, dit is ons no cure no pay beleid.

PROMOTIE- EN TAXATIEKOSTEN

€ 195,- bij een overeenkomst voor zes maanden.

Bij de taxatie- en promotiekosten zijn de volgende diensten inbegrepen:

 • Taxatie, apk en onderhouds-check
 • Stalling in de showroom
 • Professionele verkoopadvertentie
 • Foto’s van hoge kwaliteit
 • Verkoopvideo inclusief voice-over
 • Promotie op social media en YouTube
 • Promotie via verkoopwebsites

BEMIDDELINGSKOSTEN

Verkoopbedrag camperBemiddelingskosten
€ 0,- tot € 20.000,-9,0%*
€ 20.000,- tot € 30.000,-8,0%
€ 30.000,- tot € 40.000,-7,5%
€ 40.000,- tot € 50.000,-7,0%
€ 50.000,- tot € 65.000,-6,5%
€ 65.000,- tot € 80.000,-6,0%
€ 80.000,- tot € 100.000,-     5,5%
> € 100.000,-5,0%

* De minimale bemiddelingskosten voor een camper zijn € 1.500,-

De bemiddelingskosten betaalt u pas na de verkoop van uw camper.

HOE HET WERKT

In vijf eenvoudige stappen uw camper verkopen met behulp van de campermakelaar:

STAP 1: EEN AFSPRAAK PLANNEN MET ONZE CAMPERMAKELAAR

Maak een afspraak met campermakelaar Patrick Karsten. Allereerst volgt een onderhouds-check en een apk-keuring door Rustenburg Autotechniek. Hierbij controleren zij het onderstel van de camper en het motorische deel. Eventuele mankementen bespreken we met u en indien nodig voert de monteur reparaties uit. Na deze keuringen voert de campermakelaar een nauwkeurige controle uit op de opbouw en de staat van de camper.

STAP 2: TAXATIE EN HET BEPALEN VAN DE VRAAGPRIJS

De campermakelaar taxeert de camper. Daarbij houdt hij rekening met de staat waarin de camper verkeert en over welke opties en accessoires het voertuig beschikt. Patrick Karsten geeft u vervolgens een adviesverkoopprijs. Het is natuurlijk aan uzelf voor welke prijs u de camper wilt verkopen. Nadat we overeengekomen zijn over de prijs stellen we een contract op en gaan we direct over tot het promoten van de camper.

STAP 3: DE CAMPER PROMOTEN

Karsten Campermakelaardij gebruikt verschillende online en offline middelen om uw camper onder de aandacht te brengen. We plaatsen het voertuig onder andere in het aanbod op onze website. Bij de advertentie komen professionele foto’s te staan en een speciale verkoopvideo. Er komt een advertentie te staan op websites als Marktplaats.nl en caravanportalen. Verder gebruiken we kanalen als YouTube, Facebook en Twitter om uw camper zo snel mogelijk te verkopen. Tijdens de verkoop staat uw camper gestald in onze verkoophal, hier vinden de eventuele bezichtigingen plaats.

STAP 4: BEZICHTIGINGEN EN PROEFRITTEN

In de praktijk merken we dat potentiële kopers zich meestal snel melden. Dit komt omdat we de camper op zoveel verschillende plekken promoten. Eventuele kopers willen de camper natuurlijk van dichtbij bekijken en een proefrit maken. De campermakelaar maakt hiervoor een afspraak met hen. Het is belangrijk dat u uw camper niet schorst en ervoor zorgt dat het voertuig ook tijdens de bemiddelingsperiode goed verzekerd is.

STAP 5: DE CAMPERMAKELAAR VERKOOPT UW CAMPER

Wanneer een geïnteresseerde besluit om de camper daadwerkelijk te kopen, maakt de campermakelaar een koopovereenkomst. We laten de koper dit document ondertekenen en na betaling regelen wij de overschrijving van de camper. Binnen 14 dagen maken we het verkoopbedrag, minus de bemiddelingskosten, over naar uw bankrekening.

DIRECT UW CAMPER VERKOPEN

Campermakelaar Karsten heeft ons goed geholpen bij de verkoop van onze camper. We wisten zelf niet hoe we het aan moesten pakken en hij heeft alles voor ons geregeld. Heel fijn.
Familie Kramer uit Uden

VERKOOPBEMIDDELING VOOR ALLE MERKEN CAMPERS

De campermakelaar verzorgt verkoopbemiddeling voor alle merken campers, waaronder:

 • Bürstner
 • Hobby
 • Hymer
 • Volkswagen               
 • Knaus
 • Pössl
 • Adria
 • Dethleffs
 • Chausson
 • Carthago

VERSCHIL CAMPERMAKELAAR, CAMPERHANDELAAR EN CAMPER OPKOPER

Het belangrijkste verschil tussen een camperhandelaar en een campermakelaar is dat een dealer verkoopbemiddeling meestal aanbiedt als een extra service. Daarom zal hij zijn eigen aanbod met campers voorop stellen waardoor het langer duurt voor u uw camper verkoopt.

Een camper opkoper wil zo min mogelijk investeren in de camper omdat hij deze met zo veel mogelijk winst wil verkopen. Hierdoor verkoopt u uw camper wel snel, maar niet tegen de hoogst mogelijke prijs.

Een campermakelaar, zoals Karsten Campermakelaardij, is geen inkoper van campers. Wij verzorgen slechts de promotie en de bemiddeling tussen koper en verkoper. Omdat u aan ons een percentage van het verkoopbedrag betaalt, bent u verzekerd van het feit dat we uw camper voor de hoogst mogelijke prijs verkopen. Hoe hoger het verkoopbedrag, hoe gunstiger het voor zowel u als ons is. Dankzij ons grote netwerk verkopen we uw camper gemiddeld binnen twee maanden.

VERKOOP UW CAMPER VIA KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

Heeft u vragen over de werkzaamheden van de campermakelaar of wilt u zelf uw camper verkopen? Vul dan onderstaand verkoopformulier in; wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een onderhoudscheck en een taxatie. Voor vragen kunt u ook contact opnemen via 0229 261 635 en info@caravanmakelaardij. 

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.