Terug naar nieuwsoverzicht

Update m.b.t. het Corona Virus

Zoals iedereen inmiddels wel weet is de situatie rondom het Corona virus ook in Nederland een serieuze kwestie geworden. Wij hebben inmiddels naar aanleiding van deze ontwikkelingen onze Paas Kampeermarkt geannuleerd (zie: https://www.caravancentrumkarsten.nl/update-annulering-paas-kampeermarkt).

Aangezien wij in een klein team opereren en er bij ons op normale dagen ook geen honderden mensen over de vloer komen blijft ons bedrijf vooralsnog gewoon geopend.


Wel willen wij aan iedereen het vriendelijke, doch zeer dringende verzoek doen de voorschriften van het RIVM in acht te nemen:

- Blijf bij de minste geringste symptomen van verkoudheid alsjeblieft thuis!

- Geen handen schudden

- Was regelmatig uw handen

- Hoest/nies in uw elleboog

- Bewaar een gepaste veilige afstand van 1,5 meter tot andere personen.

Daarnaast willen wij u zelf nog het volgende vragen:

- Komt u uw caravan of camper halen uit de stalling en hoeft u niet binnen in kantoor te zijn? Gebruik dan uw TAG om de poort te openen en kom niet onnodig in kantoor. Normaal bent u natuurlijk altijd welkom, maar nu liever niet.

- Kom het liefst niet met het hele gezin, maar alleen, of met uw partner.

- Heeft u toch vragen aan de balie, of komt u bijvoorbeeld voor bezichtiging van een caravan? Denk dan ook om de veilige afstand van 1,5 meter tot onze medewerkers.

Wij zullen verder zelf ook de nodige maatregelen treffen. Wij reinigen en desinfecteren meerdere keren per dag de deurklinken, de balie en andere oppervlakken waar contactbesmetting zou kunnen plaatsvinden.

Door deze maatregelen hopen wij u zo lang mogelijk van dienst te kunnen zijn. Immers, met de caravan of camper kun je met inachtneming van alle maatregelen nog wel op een veilige manier van je vrije tijd genieten en hierin willen wij zo lang mogelijk op verantwoorde wijze blijven faciliteren. Mocht de situatie wijzigen dan zullen we u hierover informeren.

Wij wensen iedereen sterkte en succes in deze bijzondere tijd. Zorg goed voor elkaar, pak je verantwoordelijkheid en neem deze situatie serieus. Alleen door met elkaar de voorzorgsmaatregelen in acht te nemen zullen we in staat zijn de spreiding van het virus te stoppen.

Hartelijke groet,

Het team van Caravancentrum Karsten