Terug naar nieuwsoverzicht

UPDATE CORONAVIRUS: BEZICHTIGING ALLEEN OP AFSPRAAK!

Geachte relatie,

Aangezien het Coronavirus zich steeds verder verspreid en afgelopen weekend is gebleken dat mensen nog altijd massaal de RIVM voorschriften aan hun laars lappen en daarmee hun eigen gezondheid, maar ook die van anderen in gevaar brengen, zien wij hierin een noodzaak om extra maatregelen te nemen. Het is immers onverantwoord om onnodig risico te blijven lopen en wij zijn er zelf in de afgelopen week ook achter gekomen dat het, ondanks extra maatregelen, praktisch onmogelijk is om besmettingsgevaar uit te sluiten. Daarom zullen vanaf heden de volgende maatregelen worden toegepast:

ONS KANTOOR IS VANAF HEDEN GESLOTEN

Het kantoor is vanaf heden gesloten voor bezoekers. De deur gaat op slot en dit betekent dat u niet meer bij ons binnen kunt komen. Het is een betrekkelijk kleine ruimte en als er toevallig meerdere mensen tegelijk binnen komen kunnen wij de veiligheid niet garanderen. Dit is natuurlijk vervelend als er bijvoorbeeld nog iets moet worden opgehaald, maar dit is nu even niet anders. Wij vertrouwen op uw begrip hierin.

CARAVANMAKELAARDIJ DEELS GESLOTEN: KOPEN & VERKOPEN ALLEEN OP AFSPRAAK

De afdeling caravanmakelaardij gaat per heden ook (gedeeltelijk) dicht. Aangezien het kantoor op slot gaat is het niet meer mogelijk zomaar even binnen te wandelen. Wel blijven wij per e-mail en ook (beperkt) telefonisch bereikbaar voor eventuele afspraken. Als u een caravan of camper wilt bezichtigen dan kan dit uitsluitend op afspraak. Wij zorgen dan dat u als enige in de verkoopruimte aanwezig bent en maken op voorhand de caravan die uw wilt bezichtigen voor u open. Wilt u de koop definitief maken? Dan kunnen wij dit contactloos en met gepaste afstand regelen en een nader te bepalen ophaalmoment inplannen.

Wilt u uw caravan verkopen? Ook dit kan alleen op afspraak en met gepaste voorzorgsmaatregelen doorgaan. U kunt uw caravan bij ons op het terrein plaatsen alwaar wij zonder u de inspectie zullen doen. U kunt ondertussen de bemiddelingscontracten doornemen en we zullen vervolgens in aparte ruimtes plaatsnemen en met gepaste afstand de gegevens van de caravan online plaatsen. Het is erg onpersoonlijk, maar veiligheid gaat nu even boven alles. Uiteraard is het ook mogelijk uw reeds bestaande verkoop afspraak te verplaatsten of een nieuwe verkoop afspraak in te plannen op een later moment als deze crisis voorbij is.

OPHALEN EN TERUGBRENGEN

De meeste ophaal afspraken zijn al geannuleerd maar voor de mensen die nog wél weg gaan zullen wij de caravans, campers en andere objecten blijven klaarzetten. U kunt uw ophaalafspraak per e-mail aan ons doorgeven. Ook zullen wij (beperkt) telefonisch bereikbaar blijven. Met uw TAG kunt u zelf de poort openen en uw object meenemen. Wij kunnen u dus niet helpen en ook niet te woord staan, ook al zijn wij misschien wel aanwezig.

Terugbrengen blijft ook mogelijk als u in bezit bent van een TAG en zelf de poort kunt openen en sluiten.

HEEFT U WINTERSTALLING? UW OBJECT KAN LANGER BIJ ONS BLIJVEN STAAN

Wij krijgen momenteel ook veel vragen van mensen die winterstalling hebben en hun caravan of camper normaal gesproken nu of over enkele weken zouden ophalen. Zij kunnen nu geen kant op en vragen of het mogelijk is hun object later op te halen. Dit is uiteraard geen probleem en wij zullen hier een passende maatregel voor treffen op het moment dat er meer duidelijkheid is over hoe lang deze situatie zal blijven duren. Wel zal uw object waarschijnlijk op het buiten terrein worden geplaatst, omdat de plaatsen die wij voor winterstalling gebruiken nodig zijn om te kunnen manoeuvreren in de stalling. Dit betekent ook dat wij een eventuele stroomaansluiting in deze extra stallingsperiode niet kunnen garanderen.

Heeft u winterstalling en wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Dan willen wij u vragen dit even per e-mail te laten weten. Dit kan via stalling@caravancentrumkarsten.nl. Als u dit reeds heeft doorgegeven geldt deze oproep uiteraard niet meer voor u.

ONDERHOUD & REPARATIES

Onderhoudswerkzaamheden in de werkplaats gaan wel gewoon door. Dit betekent natuurlijk niet dat u nu hier naar binnen moet wandelen voor uw vragen. Ook voor de werkplaats geldt dat de deur op slot gaat en deze niet toegankelijk is voor bezoek. Eventuele onderhoud en reparatieopdrachten kunt u doorgeven via service@caravancentrumkarsten.nl.

ALSTUBLIEFT, NEEM DE VOORZORGSMAATREGELEN IN ACHT!

Wij willen u met deze aanpassingen in onze dienstverlening zo lang mogelijk van dienst blijven op een verantwoorde wijze. Wij vragen hiervoor ook uw medewerking en willen u vragen uw gezonde verstand te gebruiken. Hou afstand als u uw object komt halen of terugbrengen en er ook anderen op het terrein zijn. Kom niet met het hele gezien, maar liefst alleen. En neem ook alle reeds bekende maatregelen van het RIVM in acht. We hebben de afgelopen dagen genoeg beelden gezien van hoe het niet moet en dit soort taferelen willen wij absoluut voorkomen!

Het is niet de dienstverlenging zoals u die van ons gewend bent, maar in deze bijzondere omstandigheden vertrouwen wij op uw begrip in deze.

Het team van Caravancentrum Karsten