Terug naar nieuwsoverzicht

Paas Kampeermarkt & Kampeer Experience 2015 laatste info

Maandag 6 april; 2de Paasdag openen wij onze deuren voor alweer de derde editie van de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! Nieuw onderdeel dit jaar is de Paas Kampeermarkt, maar uiteraard zijn er ook weer diverse leveranciers en partners in business aanwezig om u te informeren en inspireren!

“Na twee jaar Kampeer Experience vonden we dat het tijd werd om met iets nieuws te komen” vertelt Patrick Karsten. “Enkele jaren geleden was er in april een Kampeermarkt op de Blauwe Berg in Hoorn, maar die is er al een aantal jaar niet meer. Aangezien dit altijd een gezellige en goed bezochte markt was hebben we besloten dit idee nieuw leven in te blazen en zelf een Paas Kampeermarkt te organiseren”.

PAAS KAMPEERMARKT; EEN WIN-WIN SITUATIE

Er komen jaarlijks behoorlijk wat bezoekers op ons evenement af en door mensen de gelegenheid te geven om gratis hun spullen bij ons te koop aan te bieden kunnen ze hier mooi van profiteren. Andersom is er op die manier voor de bezoekers van het evenement een extra uitgebreid aanbod. Een win-win situatie dus! Het aanbod van de deelnemers varieert van caravans en campers tot tenten, vouwwagens en kampeerinventaris zoals stoelen, tafels, potten en pannen. Kortom, een zeer gevarieerd aanbod aan gebruikte spullen en een mooie aanvulling op ons eigen aanbod van gebruikte caravans die uiteraard ook allemaal te bezichtigen zijn. Maar er is meer te doen!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG VAN CARAVANCENTRUM KARSTEN EN MAAK KANS OP EEN PRIJS T.W.V. € 150,-!

Om te winnen moet u op de Kampeer Experience een aantal vragen beantwoorden en onder de deelnemers die de vragen goed hebben beantwoord wordt deze prijs verloot! U kunt kiezen uit een BOVAG Onderstelbeurt, geen taxatiekosten bij verkoop van uw caravan óf € 150,- korting op stalling bij Karsten! Tevens zullen er nog wat kleine prijzen verloot worden.

INFORMATIE BOVAG ONDERHOUD & SCHADEHERSTEL I.S.M. EUROCARAFANS

De deuren van onze eigen werkplaats zullen tijdens de Kampeer Experience voor u geopend zijn. Hier kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot BOVAG caravan onderhoud. Tevens zal de firma Eurocarafans uit Zwaag aanwezig zijn voor informatie over caravan- en camperschadeherstel.

Website:
BOVAG Onderhoud: www.caravancentrumkarsten.nl
Schadeherstel: www.eurocarafans.nl

DE MANNENCARAVAN! I.S.M. VAN VLIET CARAVANS WATERINGEN

Dit jaar is de ultieme mannencaravan van Van Vliet Caravans BV uit Wateringen op de Kampeer Experience te bezichtigen. Deze caravan is o.a. bekend van de KCK en de Caravana en is nu dus ook bij Karsten te bewonderen. In samenwerking met verschillende sponsoren heeft Van Vliet Caravans deze mannencaravan vol gestopt met de vetste accessoires en high-tech apparatuur. Wat dacht u van een een dakterras met statafel boven op de caravan? En een beamer met een echt groot scherm? Verder zijn aanwezig: een uitschuifbaar TV scherm, een dikke transparante koelkast, een giga geluidinstallatie en natuurlijk het nieuwste van het nieuwste op caravangebied zoals een Truma mover, E&P levelsysteem en een satelliet ontvanger.

Website: www.caravansvanvliet.nl/mannencaravan

MOVERDEMONSTRATIES I.S.M. CARAVANMOVERSHOP.NL

Overweegt u een nieuwe mover aan te schaffen of wilt u hier gewoon graag eens wat meer over weten? Laat u tijdens de Kampeer Experience informeren door het team van Caravanmovershop.nl. Zij weten alles van de verschillende merken en typen movers die op de markt verkrijgbaar zijn. Ook voor vragen over accu´s en acculaders kunt u bij ze terecht.

Wilt u graag zelf eens ervaren hoe het is om met een mover te manoeuvreren? Dan is dit uw kans! Er zal namelijk een demonstratiemodel gemonteerd aanwezig zijn zodat u het zelf kunt uitproberen.

Website: www.caravanmovershop.nl

E-BIKE DEMONSTRATIES I.S.M. DAVE TWEEWIELERS

In het hedendaagse straatbeeld zijn ze inmiddels niet meer weg te denken. Eenmaal eentje geprobeert? Dan wilt u niets anders meer. Juist, we hebben het over de E-Bikes of wel Elektrische fietsen. Om u kennis te laten maken met de E-Bikes hebben wij onze lokale Fietsspecialist Dave Tweewielers gevraagd de E-Bike demonstraties te verzorgen.

Heeft u vragen over elektrische fietsen of wilt u graag eens een proefritje maken? Meldt u dan bij het team van Dave Tweewielers en zij zullen u van dienst zijn.

Website: www.davetweewielers.nl

MATRAS OP MAAT

Heeft u uw caravan of camper al een aantal jaar en beginnen de matrassen wat slechter te worden? Slaapt u niet meer prettig en mist u het comfort van thuis? Dan is het raadzaam om eens te kijken wat Matras Op Maat voor u kan betekenen.

Zij leveren op maat gemaakte kwaliteitsmatrassen voor caravans en campers, maar ook oplegmatrassen en andere toebehoren. Heeft u een bed met schuine rand? Geen probleem, dit wordt kosteloos voor u aangepast. Het team van Matras op maat vertelt u hier graag alles over!

Website: www.matrasopmaat.eu

PAKEENCAMPER.NL

Van alle mensen die een nieuwe of gebruikte camper kopen heeft slechts 3% voor de aankoop ooit een camper gehuurd (Bron NKC ledenonderzoek). Dit betekent dat 97% een camper koopt, zonder te weten of de betreffende camper wel bij hun wensen past. Het resultaat is dat men achteraf tot de conclusie komt dat ze toch beter een andere camper hadden kunnen kopen.

Om dit te voorkomen is het raadzaam om voor aanschaf eerst eens verschillende typen campers te huren, zodat u kunt kijken wat het beste bij u past. Maar ook als u graag eens met een camper weg wilt en geen geld heeft voor de aanschaf van zo´n dure camper, is huren een goed alternatief.

Voor alle informatie over het huren van een camper kunt u bij Pakeencamper.nl terecht. Zij verhuren verschillende compleet uitgeruste campers en geven u hierover graag advies.

Website: www.pakeencamper.nl

JC-KARSTEN CARAVANVERHUUR

Wilt u graag met een caravan op vakantie, maar heeft u geen zin om er zelf eentje aan te schaffen? Dan is huren een hele goede optie! Bij JC-Karsten Caravanverhuur kunt u terecht voor verschillende modellen huurcaravans tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u tijdens de Kampeer Experience bij John terecht.

Website: www.caravanverhuur.nu

NAQUBO BRAND- EN INBRAAKBEVEILIGING

Op de camping is brand- en inbraakbeveiliging minstens net zo belangrijk als thuis en daarom is Naqubo op de Kampeer Experience aanwezig. Zij zijn specialist in brand- en inbraakbeveiliging en geven u hierover graag informatie. Tevens zullen ze een greep uit hun assortiment van beveiligingsproducten meenemen. Denk hierbij aan speciale brandblussers en rookmelders voor in de caravan of camper, maar ook alarmsystemen en verbandtrommels.

Website: www.naqubo.nl

KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Uiteraard is gedurende de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience de verkoopruimte van Karsten Caravanmakelaardij geopend voor bezichtiging van het uitgebreide aanbod van gebruikte caravans. Wilt u alvast kijken wat er te koop staat? Kijk op www.caravanmakelaardij.nl.

KARSTEN TENTEN

In de verkoopruimte van Karsten Caravanmakelaardij zal een showmodel van de beroemde Karsten Oppompbare voortent aanwezig zijn. Deze tent staat al jaren bekend om zijn kwaliteit, stormbestendigheid en gebruiksgemak.

Website: www.karstententen.nl

SPRINGKUSSEN

Op een dag met verschillende activiteiten mogen we uiteraard ook de jonge kampeerders onder ons niet vergeten. Speciaal voor de kids hebben we een springkussen gehuurd zodat die zich lekker kunnen uitleven terwijl papa en mama zich in alle rust voorbereiden op de volgende vakantie.

VAN REE PATAT

Van al het rondstruinen krijgt u natuurlijk lekkere trek en daarom heeft Caravancentrum Karsten ook aan de innerlijke mens gedacht. De snackwagen van Van Ree Patat zal op het evenement aanwezig zijn en hier kunt u terecht voor heerlijke zelfgemaakte patat en andere snacks. Een begrip in Hoorn!

PARKEREN EN ENTREE

Parkeren en entree is uiteraard gratis! We hebben op ons eigen terrein en aan de overkant van de weg gelegenheid om te parkeren. Mocht dit nou vol raken, dan verzoeken wij u vriendelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein van het kinderdagverblijf verderop, of op het wijzenddijkje. Parkeren bij Molen de Krijgsman is NIET toegestaan, aangezien die plaatsen voor hun eigen gasten bestemd zijn. Uiteraard mag u ook op de parkeerhavens langs de Noorderdracht zelf parkeren, maar houdt u alstublieft rekening met onze buren en de algemene verkeersveiligheid. Wij willen uiteraard geen overlast veroorzaken.

KORTOM

Wat: Paas Kampeermarkt / Caravancentrum Karsten Kampeer Experience
Wanneer: Maandag 6 April; Tweede Paasdag
Hoe laat?: Van 10:00-17:00uur
Waar: Caravancentrum Karsten, Noorderdracht 59a, 1696 AC Oosterblokker
Kosten? : Gratis!