Terug naar nieuwsoverzicht

Paas Kampeermarkt 2015 Update!

HEEFT U KAMPEERSPULLEN OF EEN TENT / VOUWWAGEN / CARAVAN / CAMPER WAAR U VANAF MOET? MELD U AAN VOOR ONZE GRATIS PAAS KAMPEERMARKT OP 2DE PAASDAG!

Op 2de Paasdag is het bij Caravancentrum Karsten traditiegetrouw weer tijd voor de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience. Het jaarlijkse open huis waarbij verschillende leveranciers en partners in business hun producten en diensten showen én waarbij bezoekers rustig kunnen rondkijken bij het occasion aanbod van Karsten Caravanmakelaardij.

Nieuw onderdeel van de Kampeer Experience dit jaar is de Paas Kampeermarkt waar u als gast welkom bent om uw tweedehands kampeerspullen te verkopen. Dit kan variëren van uw oude kampeerservies of inventaris tot aan uw voortent, tent, vouwwagen of zelfs uw complete caravan of camper. Dit alles geheel gratis en vrijblijvend!

U hoeft u alleen maar even aan te melden bij Patrick Karsten via 0229-261635 (optie 2 in het keuzemenu) of per mail op info@caravancentrumkarsten.nl en dan ontvangt u nadere informatie over deelname.

Caravancentrum Karsten zorgt voor gratis koffie, thee, fris en een borrel om de dag mee af te sluiten. Tegen een kleine vergoeding zal er ook wat te eten verkrijgbaar zijn.

Voor bezoekers biedt de Kampeer Experience met de nieuwe Kampeermarkt een extra gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte goederen en diensten. Zodra het evenement nadert zullen we uitgebreidere informatie verstrekken over deelnemende bedrijven en particulieren, zodat u als bezoeker een idee krijgt van wat u kunt verwachten.

Hou in ieder geval de datum alvast vrij in uw agenda!
Maandag 6 april van 10:00 tot 17:00uur
Noorderdracht 59A te Oosterblokker

Om helemaal op de hoogte te blijven kunt u ons ook ´liken´ op Facebook: https://www.facebook.com/caravancentrumkarsten on/of u op Facebook aanmelden bij het volgende evenement: https://www.facebook.com/events/1548943778698650/.

Graag tot dan,
Het team van Caravancentrum Karsten