Disclaimer

Karsten Caravanmakelaardij (onderdeel van Caravancentrum Karsten; KvK: 37.15.78.65), hierna te noemen "Karsten", verleent u hierbij toegang tot www.caravanmakelaardij.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen en/of gebruik te maken van de door Karsten aangeboden diensten. Karsten behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van www.caravanmakelaardij.nl aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Karsten spant zich in om de inhoud van www.caravanmakelaardij.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, verouderd en/of onjuist is. De op www.caravanmakelaardij.nl aangeboden diensten en objecten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten en objecten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Karsten

Specifiek voor prijzen en product specificaties op www.caravanmakelaardij.nl geldt een voorbehoud van kennelijke type- en programmeerfouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Karsten. Voor op www.caravanmakelaardij.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Karsten nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende de op www.caravanmakelaardij.nl gebruikte materialen (foto's, teksten, video's, etc.) liggen bij Karsten.
KopiĆ«ren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Karsten, behoudens en slechts voor zovere anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders is aangegeven. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden aangepast.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.