Trigano Caravan

We bieden een breed scala aan caravans. Wilt u een Trigano caravan kopen? Hij is geschikt voor de ervaren én onervaren caravangebruikers. Als u geen ervaring heeft met het rijden met een caravan, kunt u dit als lastig ervaren. Hier heeft u met de Trigano caravan geen last van. Dankzij de afmetingen is hij compact genoeg om er makkelijk mee te rijden. U gaat zorgeloos op reis.

TRIGANO CARAVAN KOPEN BIJ KASTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Koop bij ons een tweedehands Trigano caravan en profiteer van een aantal voordelen:

 • Uitgebreide informatie over de caravan
 • Mogelijkheid om accessoires direct te laten monteren
 • Duidelijk overzicht van het aanbod
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Professionele taxatie
Caravan kopen

STAAT VAN DE CARAVAN

Bij Karsten Caravanmakelaardij willen we niet dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan. Daarom informeren we u uitgebreid over de Trigano caravan die u wilt kopen. Zo weet u precies wat de staat van de caravan is voordat u hem koopt. Zaken waar u onder andere inzicht in krijgt, zijn:

 • Het aantal eigenaars dat u voorging
 • Het bouwjaar
 • De afmetingen
 • De staat van de caravan
 • De reden van verkoop
 • Omstandigheden van de stalling
 • Het gebruik van de caravan

CARAVAN TRIGANO SILVER

Een van de modellen die we bieden, is de Trigano Silver. De caravan is ideaal voor de ervaren én onervaren caravangebruiker. Door het hefdak is de caravan namelijk compact en licht, waardoor u er zorgeloos mee op reis gaat. Daarnaast heeft Trigano de modellen Mini Freestyle, Evasion en Rubis. De caravans verschillen in grootte en interieur, waardoor u het model kiest dat het beste bij u past.

AANBOD CARAVANS

We helpen u bij het kopen van uw tweedehands Trigano caravan. Bent u van plan om op reis te gaan en bent u op zoek naar een caravan? Bekijk ons aanbod. Wilt u graag een Trigano caravan kopen? Geef dit dan op als zoekopdracht.

Aanbod caravans

ONTSTAAN VAN TRIGANO

In 1935 begon Raymond Trigano in Parijs met een textielhandel. Toen een jaar later de Fransen voor het eerst betaald vakantieverlof kregen, begon het pas echt voor Trigano. Hij startte met de levering van tenten en in 1945 richtte Raymond met zijn zonen een bedrijf op, gericht op kampeer- en sportartikelen. Dit bedrijf was succesvol en breidde zich verder uit. In 1971 startte het merk dan ook met de productie van de Trigano caravans. Na enkele tegenslagen werd in 1998 het bedrijf geïntroduceerd op de beurs en groeide het bedrijf door overnames, voornamelijk op het gebied van kampeerauto’s.

CONTACT

Wilt u een Trigano caravan kopen, maar heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 0229 - 261 635 of via info@caravanmakelaardij.nl. Of kom langs in onze showroom voor een bezichtiging en kom er gelijk achter of een caravan van dit merk voor u geschikt is.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.