Tabbert Caravan

Zorgeloos onderweg. Genieten van het uitzicht en van elkaar. Met een Tabbert caravan ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Deze caravans hebben een boeiende uitstraling, een prettig binnenklimaat en zijn erg duurzaam. Daarnaast staat veiligheid voorop bij het ontwerpen en inrichten van elke Tabbert caravan. U kunt bij Karsten Caravanmakelaardij terecht voor verschillende Tabbert modellen.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Ondertussen zijn er ontzettend veel caravanmerken op de markt. We snappen daarom dat het lastig kan zijn om uw perfecte caravan te vinden. Bij Karsten Caravanmakelaardij vinden we het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de verschillende caravan merken en modellen. Bij Karsten Caravanmakelaardij profiteert u daarnaast van onderstaande voordelen:

  • Alle caravans in onze showroom bekijken
  • Extra accessoires direct gemonteerd
  • Alle voorgeschiedenis beschikbaar
  • Meer dan 15 jaar ervaring met caravans verkopen
<img loading="lazy" alt="Image" src="https://www.caravanmakelaardij.nl/images/caravanKopen.png">Caravan kopen

EEN TWEEDEHANDS TABBERT CARAVAN

Een tweedehands caravan heeft al een of meerdere eigenaren gehad. Voordat we een caravan aan u verkopen zorgen we ervoor dat u van alle belangrijke zaken op de hoogte bent. We vinden het erg belangrijk dat u weet wat u koopt en dat u daarna tevreden de caravan mee naar huis neemt. We informeren u over de volgende zaken:

  • De onderhoudshistorie van de caravan
  • De gebruiksintensiteit
  • Het aantal voorgaande eigenaren
  • De laatste controlebeurt
  • De stallingsgeschiedenis
  • De voorgaande aanwezigheid van huisdieren
<img loading="lazy" alt="Image" src="https://www.caravanmakelaardij.nl/images/caravanZoeken.png">Aanbod caravans

HET ONTSTAAN VAN TABBERT

In 1953 presenteerde oprichter Alfred Tabbert zijn eerste caravan aan het publiek. Daarna volgden er vele andere modellen. In 1973 rolde de 25.000e caravan van de band en slechts 29 jaar later waren er 250.000 caravans geproduceerd. Tot op de dag van vandaag zijn de bedrijfsdoelstellingen en -filosofie niet veranderd.

TABBERT CARAVAN MODELLEN

Ondertussen zijn er 7 verschillende modellen op de markt. Bent u op zoek naar een instapmodel? Kies dan voor de prachtige Rossini. Voor grote families is de Da Vinci perfect en ruim. Bij dit model heeft u de keuze uit 11 verschillende indelingen. Hierdoor is er altijd een indeling die aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Daarnaast kunt u kiezen uit: Da Vinci Finest Edition, Pep, Vivaldi, Puccini en de Cellini. Bekijk snel of uw gewenste caravan nog beschikbaar is. We zijn te bereiken via 0229 - 26 16 35.

UW TABBERT KOPEN BIJ KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Wit u weten of een Tabbert caravan iets voor u is? Kom gerust eens langs in onze showroom. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook eenvoudig ons volledige aanbod caravans online bekijken.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.