Sterckeman Caravan

De partner voor een geslaagde vakantie! Dat is Sterckeman. Deze caravans zijn innovatief, modern en ruim uitgerust. Zoekt u een scherp geprijsde caravan? Dan is de Sterckeman echt iets voor u. Karsten Caravanmakelaardij biedt diverse Sterckeman caravans aan.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Bent u op zoek naar een caravan, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk, er zijn ondertussen namelijk ontzettend veel caravanmerken op de markt. We snappen daarom dat het lastig kan zijn om uw perfecte caravan te vinden. Bij Karsten Caravanmakelaardij helpen we u met het maken van uw keuze. Daarbij bieden we de volgende voordelen:

  • U kunt de caravan in onze showroom bekijken
  • We monteren accessoires direct
  • We vertellen alles over de geschiedenis van de caravan
  • Meer dan 15 jaar ervaring met caravans verkopen
<img loading="lazy" alt="Image" src="https://www.caravanmakelaardij.nl/images/caravanKopen.png"> Caravan kopen

STERCKEMAN OCCASIONS

Sterckeman occasions zijn caravans die al eerder een eigenaar gehad hebben. Wanneer u een caravan op het oog heeft, leggen we u er alles over uit. We vertellen u over alle belangrijke zaken zodat u helemaal op de hoogte bent. Als u een caravan komt bekijken, stellen we u onder andere op de hoogte van de onderstaande zaken:

  • Hoe de caravan onderhouden is
  • Hoe vaak de caravan ongeveer gebruikt is
  • Het aantal voorgaande eigenaren
  • Wanneer de caravan voor het laatst gecontroleerd is
  • Hoe de caravan gestald is
  • Of er huisdieren in de caravan zijn geweest
<img loading="lazy" alt="Image" src="https://www.caravanmakelaardij.nl/images/caravanZoeken.png"> Aanbod caravans

MEER OVER STERCKEMAN

Al meer dan 65 jaar maakt dit Franse merk caravans en campers. Sterckeman levert uitstekende kwaliteit en heeft een goede reputatie opgebouwd. Jaarlijks produceert het merk meer dan 4.000 caravans en 6.000 campers. Met meer dan 10.000 voertuigen per jaar is dit een van de grootste productiefaciliteiten in Europa.

DE STERCKEMAN FAMILIE

Sterckeman biedt momenteel drie soorten modellen aan. Zo kunt u kiezen uit de Easy, Starlett Comfort en Evolution. Daar waar de Easy licht in gewicht en makkelijk te trekken is, staat de Evolution voor comfort en veiligheid. Bent u benieuwd welke Sterckeman caravans we op dit moment hebben staan? Neem contact met ons op via 0229 - 26 16 35 en vraag naar de opties.

UW TWEEDEHANDS STERCKEMAN KOPEN

Ben u overtuigd en wilt u een Sterckeman caravan aanschaffen? Kom eens langs in onze showroom in Oosterblokker en bekijk ons aanbod. Liever eerst het assortiment online bekijken? Dat kan ook, neem gerust een kijkje bij ons volledige aanbod caravans.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.