Knaus Caravan

Waar een caravan voor de een compact moet zijn, kan een ander juist graag een ruime caravan willen. KNAUS biedt caravans voor iedereen en elke vakantie. Van de extreem lichte TRAVELINO tot de all-time favourite SÜDWIND: u heeft de keuze uit diverse modellen en indelingsvarianten. Karsten Caravanmakelaardij biedt diverse typen en modellen KNAUS caravans aan.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Het uitzoeken van een caravan kan lastig zijn. Het is allereerst belangrijk om te weten wat de staat is van de caravan. Daarnaast is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de verkopende partij. Om ervoor te zorgen dat u zeker bent van uw keuze profiteert u bij Karsten Caravanmakelaardij van de volgende services:

  • Alle caravans zijn te bekijken in onze showroom
  • Extra accessoires kunt u bij ons direct laten monteren
  • U kunt alles vragen over de voorgeschiedenis van de caravan
  • We hebben 15+ jaar ervaring in het vak
Caravan kopen

EEN GEBRUIKTE KNAUS CARAVAN KOPEN

Een tweedehands caravan is vaak al wat jaren in gebruik. Het is daarom logisch dat u wilt weten waar u aan toe bent wanneer u een gebruikte caravan aanschaft. Bij Karsten Caravanmakelaardij informeren we u over een aantal belangrijke zaken. Dit voorkomt vervelende verrassingen. We geven inzicht in:

  • De onderhoudshistorie
  • De gebruiksintensiteit
  • Het aantal eerdere eigenaren
  • De stallingsgeschiedenis
  • De laatste controlebeurt
  • De eventuele aanwezigheid van huisdieren
Aanbod caravans

DE HISTORIE VAN KNAUS CARAVANS

In 1960 richtte Helmut KNAUS het bedrijf KNAUS op. In 1962 ontstond de eerste KNAUS SÜDWIND. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het klassieke model. Naast caravans begon KNAUS in 1988 met het produceren van campers. De TRAVELLER was de eerste camper van het merk. Sindsdien groeide het merk en bleven er nieuwe modellen op de markt verschijnen.

ONTMOET DE KNAUS FAMILIE

De KNAUS familie is groot. Zo kunt u kiezen uit de DESEO, SPORT&FUN, SPORT, SÜDWIND en TRAVELINO. De DESEO staat bekend om zijn flexibiliteit en de SPORT is ontzettend veelzijdig. Aangezien we bij Karsten Caravanmakelaardij een hoge omloopsnelheid hebben veranderd het aanbod dagelijks. Wanneer u uw geschikte caravan gevonden heeft, is het verstandig contact met ons op te nemen. Zo weet u zeker dat de caravan nog te koop is wanneer u langskomt in de showroom. We zijn te bereiken via 0229 - 26 16 35.

VIND DE PERFECTE KNAUS BIJ CARAVANMAKELAARDIJ

Bent u benieuwd naar ons aanbod KNAUS caravans? Bekijk dan ons volledige aanbod caravans. Wanneer u ze wilt komen bekijken, zijn we te vinden op de Noorderdracht 59a in Oosterblokker.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.