Fendt Caravan

Een caravan moet aanvoelen als een tweede thuis. Met een Fendt caravan weet u zeker dat u een goede keus maakt. Fendt staat namelijk bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail. Tegenwoordig is Fendt het meest gekochte caravanmerk. Caravanmakelaardij biedt diverse typen en modellen Fendt caravans aan.

DE SERVICES VAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Een caravan is een grote uitgave. Het is daarom belangrijk om te weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Karsten Caravanmakelaardij geniet u de volgende services:

  • U kunt alle caravans bekijken in onze showroom
  • Wanneer gewenst kunt u extra accessoires direct laten monteren
  • De volledige voorgeschiedenis van de caravan is aanwezig
  • Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring
Caravan kopen

EEN FENDT OCCASION VAN TOPKWALITEIT KOPEN

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent wanneer u een tweedehands caravan koopt, informeren wij u altijd over een aantal zaken. Dit zorgt ervoor dat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij geven inzicht in:

  • Het aantal voorgaande eigenaren van de caravan
  • De mate waarin de caravan gebruikt is
  • De stallingsgeschiedenis van de caravan
  • De onderhoudshistorie
  • De laatste controlebeurt van de caravan
  • De vroegere aanwezigheid van huisdieren
Aanbod caravans

FENDTS GESCHIEDENIS

Fendt is in 1970 opgericht. Op dat moment nam Fendt namelijk de Duitse caravanfabrikant Lely-Dechentreiter Maschinenfabrik over. Sinds 1998 behoort de caravanafdeling van Fendt tot het Hobbyconcern. Dit is een van de grootste caravanproducenten wereldwijd. De Fendt-afdeling heeft altijd zijn eigen naam gedragen.

DIVERSE FENDT MODELLEN

Fendt biedt verschillende modellen caravans aan. Zo kunt u tegenwoordig kiezen uit de Saphir, de Bianco Selection, de Bianco Activ, de Tendenza, de Opal en de Diamant. Het aanbod bij Karsten Caravanmakelaardij verschilt dagelijks. Om zeker te weten dat uw caravan nog aanwezig is kunt u het beste contact met ons opnemen voordat u langskomt in de showroom. Wij zijn te bereiken via 0229 - 26 16 35.

UW FENDT CARAVAN KOPEN BIJ KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Wanneer u wilt weten welke Fendt caravans wij momenteel aanbieden bekijkt u gemakkelijk ons volledige aanbod caravans. Komt u liever langs? Dat kan, wij zijn gevestigd op de Noorderdracht 59a in Oosterblokker.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.