Carado Caravan

Heeft u een budget, maar wilt u wel graag een goede caravan? Kies dan voor de Carado caravan. U hoeft niet bang te zijn dat u lage kwaliteit krijgt, dit Duitse merk biedt namelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks dat dit merk in 2017 is gestopt met de productie, verkopen we nog steeds goede tweedehands modellen. Bekijk ons aanbod of kom langs bij onze showroom in Oosterblokker, Noord-Holland.

KOOP BIJ ONS UW CARADO CARAVAN

We staan altijd voor u klaar en we helpen u met het doen van de beste aankoop. Bij ons profiteert u van:

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Mogelijkheid om accessoires direct te monteren
  • Een showroom met al ons aanbod
  • Inzicht in de achtergrond van de caravan

ZONDER VERRASSINGEN EEN CARADO CARAVAN KOPEN

Bij Karsten Caravanmakelaardij koopt u altijd zonder verrassingen een Carado caravan. We informeren u over alle ins en outs van de caravan waar u geïnteresseerd in bent. Informatie die u onder andere van ons krijgt:

  • Het aantal eigenaars dat u voorging
  • Het gebruik van de caravan
  • De gemiddelde duur van de vakanties
  • Hoe de Carado caravan werd gestald
  • De laatste onderhoudsbeurt en de staat
  • De reden van verkoop

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Ondanks dat de Capron fabriek de Carado kampeerwagens niet meer produceert sinds 2017, zijn de tweedehands modellen nog steeds ideaal om mee te reizen. De grootte en het interieur van de verschillende modellen variëren, waardoor ze voor iedereen geschikt zijn. Daarnaast heeft u de optie om accessoires toe te voegen. Hiermee zorgt u ervoor dat de caravan volledig aan uw wensen voldoet.

BREED AANBOD AAN CARAVANS

Karsten Caravanmakelaardij biedt u een breed aanbod aan caravans om uit te kiezen. Heeft u al een caravan die u eerst kwijt wilt? Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw oude kampeerwagen te koop aan te bieden.

<img loading="lazy" alt="Image" src="https://www.caravanmakelaardij.nl/images/caravanKopen.png"> Aanbod caravans

GESCHIEDENIS VAN CARADO

In juli 2005 richtte de Erwin Hymer Group het merk Carado op. De Capron fabriek in Neustadt produceerde in het begin voornamelijk campers, maar al snel werden in 2007 ook de eerste Carado caravans geïntroduceerd door de Erwin Hymer Group. Helaas stopte de Capron fabriek in 2017 met de productie van de modellen.

CONTACT

Wilt u graag een Carado caravan kopen of heeft u vragen over ons aanbod? Bel dan naar 0229 - 261 635 of stuur een mail naar info@caravanmakelaardij.nl. Een kijkje nemen in onze showroom is natuurlijk ook mogelijk! Bekijk hier de caravan die u op het oog heeft.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.