Adria Caravan

Wanneer u op zoek bent naar een Adria caravan heeft u de keuze uit verschillende modellen. Bij Karsten Caravanmakelaardij bieden we verschillende soorten tweedehands caravans aan. U heeft de mogelijkheid om ons aanbod te komen bekijken in onze showroom in Oosterblokker.

WAAROM EEN CARAVAN KOPEN BIJ KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ?

Een caravan kopen is een investering voor de toekomst. Wanneer u een caravan koopt wilt u zeker weten dat u de juiste beslissing maakt en dat u goed geholpen wordt. We doen er alles aan om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Wanneer u een caravan koopt bij Karsten Caravanmakelaardij geniet u de volgende voordelen:

 • Een eerlijke prijs
 • De vrijheid om alle caravans te bekijken in onze ruime showroom
 • De volledige geschiedenis van de caravan is beschikbaar
 • U kunt rekenen op meer dan 10 jaar ervaring
 • Extra accessoires kunnen direct gemonteerd worden
Caravan kopen

EEN ONDERHOUDEN ADRIA CARAVAN KOPEN

Wanneer u een caravan gekozen heeft, zorgen we ervoor dat u volledig bent ingelicht over de caravan. Zo komt u niet onverhoopt voor vervelende verrassingen te staan. Wij informeren u over de volgende zaken:

 • Hoeveel eigenaren de caravan heeft gehad
 • Hoeveel er gebruikgemaakt is van de caravan
 • Hoe de Adria caravan gestald en onderhouden is door de vorige eigenaren
 • De volledige onderhoudsgeschiedenis van de caravan
 • Wanneer de caravan voor het laatst volledig gecontroleerd is
 • De aanwezigheid van huisdieren in de caravan

Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent wanneer u de keuze maakt voor een caravan. En dat is wel zo fijn.

Aanbod caravans

ADRIA’S GESCHIEDENIS

In 1965 werd de eerste Adria caravan, de Adria 375, gefabriceerd in Novo Mesto, een stad in Slovenië. De eerste Adria caravan werd naar Zweden geëxporteerd en vervolgens daar verkocht. Die verkoop was een van de eerste graadmeters voor Adria’s succes in Europa. Door de ruime kennis en ervaring op het gebied van caravanproductie en het aanbieden van verschillende caravanmodellen is Adria een van de bekendste merknamen op de Europese markt.

DIVERSE ADRIA MODELLEN

Bij Adria heeft u de keuze uit vijf verschillende caravanmodellen. Zo kunt u kiezen uit de Action, Aviva, Altea, Adora en Alpina caravan. Bij het ontwerpen van elk van deze caravans is gelet op detail. Elke ruimte is functioneel en ontworpen voor praktisch gebruik. Het maximale aantal beschikbare slaapplaatsen is 9. De totale lengte van de caravan komt daarmee uit op 11,10 meter. Afhankelijk van het aantal slaapplaatsen kunt u kiezen uit een Frans bed, stapelbed, enkele bedden, een overdwars bed, een eilandbed en een alkoofbed

ADRIA CARAVAN KOPEN

Bent u op dit moment op zoek naar een Adria caravan? Bekijk dan ons volledige aanbod caravans en vind de caravan die bij uw wensen en behoeften past. Denkt u bij nader inzien dat een caravan niet is wat u zoekt? Bekijk dan eens ons camperaanbod.

CONTACTGEGEVENS

Adres
Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.