Volkswagen Camper

De bekendste camper is waarschijnlijk de iconische felgekleurde VW-Bus T1 uit de jaren 60. Van oorsprong is Volkswagen een autofabrikant, maar vooral in de afgelopen 10 jaar hebben ze verschillende compacte camperbussen geproduceerd. Deze multifunctionele campers kunt u dankzij het kleine formaat gemakkelijk kwijt, in tegenstelling tot grotere campers van andere merken. Wilt u zelf ook in een karakteristieke Volkswagen camper rijden? Bekijk ons volledige aanbod Volkswagen campers. Zit het gewenste model er niet tussen? Geef dan eenvoudig een gratis zoekopdracht op en we laten het u meteen weten als er een geschikt model binnenkomt.

AANBOD CAMPERS                BEL 0229 261 635

VOLKSWAGEN CAMPER OCCASIONS

We bieden campers aan in verschillende uitvoeringen. U vindt dus altijd een camper die aansluit op uw wensen. We zorgen er persoonlijk voor dat alle tweedehands campers in uitstekende staat zijn. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een tweedehands camper? We helpen u graag.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

  • Veilige betaling via een derdengeldenrekening van Notarieel Betalen
  • Persoonlijk contact tijdens het kooptraject
  • Grote showroom met veel occasions
  • Jaren ervaring met de begeleiding van aankooptrajecten van campers

OVER VOLKSWAGEN CAMPERS

Met een Volkswagen camper reis je in complete vrijheid. Al sinds de jaren vijftig produceren ze camperbussen, ontwikkeld samen met Westfalia. Het begon met de compacte camperbus T1, waarvan de lijnen zijn bedacht door Nederlander Ben Pon in 1947. Hiermee begon het grote internationale succes van de Volkswagen camper. Sinds 2003 produceert Volkswagen de camperbussen volledig zelf. Inmiddels zijn er al meer dan 160.000 California camperbussen geproduceerd en in 2019 hebben ze hun eerste camper in de zes meter klasse gelanceerd.

DE VERKOOP VAN UW VOLKSWAGEN CAMPER

Wilt u uw Volkswagen camper verkopen? We helpen u hier graag mee en bieden de volgende services aan:

  • Tijdens de verkoop: stalling van de camperbus
  • No cure, no pay: wanneer er geen verkoop is, betaald u geen bemiddelingskosten
  • We verkopen campers gemiddeld binnen twee maanden
  • Voor slechts € 195,- taxatie, promotie en verkoopbegeleiding

CAMPER VERKOPEN               CAMPER KOPEN

VRAGEN? NEEM CONTACT OP MET KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

Wilt u graag uw Volkswagen camper verkopen? Vul het verkoopformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een voorlopige verkoopprijs te geven. Bekijk ons volledige aanbod wanneer u juist een Volkswagen camper wilt kopen. Als het uw gewenste model er niet tussen staat, kunt u bij ons een gratis een zoekopdracht invullen. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0229 - 26 16 35 of te mailen naar info@caravanmakelaardij.nl.

BEL 0229 261 635

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.