Hobby Camper

Een praktische indeling, comfortabele bedden en een praktisch ingerichte keuken: dat zijn de kenmerken van een Hobby camper. Deze goed uitgeruste campers bieden u met het all-inclusive principe dezelfde gemakken die u thuis ook heeft. De Hobby is verkrijgbaar in verschillende varianten. Bij de verkoop van uw Hobby camper via Karsten Caravanmakelaardij ontvangt u de volgende services:

 • Taxatie, promotie en verkoop voor € 195,-
 • Gemiddeld binnen 1 maand verkocht
 • No cure no pay: zonder verkoop betaalt u geen bemiddelingskosten

Bent u juist op zoek naar een Hobby camper? Kijk bij ons volledige aanbod en filter op de merknaam Hobby. Indien we op het moment geen Hobby camper occasions verkopen, dan geeft u een zoekopdracht op, waarna we u als eerste op de hoogte brengen bij nieuwe Hobby campers. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

BEL 0229 261 635 Aanbod campers>

HOBBY CAMPER OCCASIONS

Karsten biedt u campers aan in verschillende uitvoeringen. Zo zit er altijd iets voor u tussen. De Hobby campercollectie bestaat tegenwoordig uit de modellen: Vanatana, Optima De Luxe, Optima Premium en Siesta De Luxe. U heeft bij ons een ruime keuze aan tweedehands campers.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

 • Professionele taxatie
 • Bekijk alle campers in onze showroom
 • Laat direct accessoires monteren
 • Meer dan 15 jaar verkoop ervaring

CAMPER KOPEN

DE GESCHIEDENIS VAN HOBBY CAMPERS

In 1984 werd de eerste Hobby camper gebouwd. De Hobby 600 werd een klassieker onder de campers. Hobby groeide uit tot een van de grootste merken in caravans en campers. Inmiddels hebben zij meerdere modellen en zijn ze met een groot marktaandeel leider in de caravan- en campermarkt.

DE VERKOOP VAN EEN HOBBY CAMPER

Bij de verkoop van uw Hobby camper bieden wij de volgende services:

 • Gemiddeld binnen één maand verkocht
 • No cure no pay: geen bemiddelingskosten als we uw camper niet verkopen
 • Gratis stalling
 • Promotie van uw camper

CAMPER VERKOPEN

STEL UW VRAAG AAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

U kunt met al uw vragen bij onze medewerkers terecht via 0229 – 26 16 35. Weet u al zeker dat u uw camper via Karsten Caravanmakelaardij wilt verkopen? Vul dan direct en vrijblijvend ons verkoopformulier in. We nemen dan contact met u op om een richtprijs te geven. Wilt u een Hobby camper aanschaffen en wilt u weten welke serie het best bij u past? Neem ook dan gerust contact met ons op.

AANBOD CAMPERS Camper verkoopformulier

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.