Dethleffs Camper

Bent u op zoek naar een camper die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken? Dan is een camper van Dethleffs een goede keuze. Afhankelijk van de specifieke wensen van de klant voorziet het merk zijn campers optioneel van aircosystemen om de hitte buiten te houden, maar ook van warmwaterverwarming. Zo is het zelfs bij tropische temperaturen of in een sprookjesachtig sneeuwlandschap goed vertoeven in uw camper.

SERVICE VAN KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

  • Ruim aanbod in campers en caravans
  • Voor € 195,- uw camper verkocht
  • Gewenste accessoires kunnen meteen gemonteerd worden

AANBOD VAN DETHLEFFS CAMPERS

In ons ruime aanbod campers komt regelmatig een mooie Dethleffs camper voorbij. We verkopen kleinere modellen en modellen waarvan u met het hele gezin kunt genieten. Er is dus een grote kans dat er een geschikte camper voor u tussen zit.

AANBOD CAMPERS

DETHLEFFS CAMPER KOPEN OF VERKOPEN

Bij Karsten Campermakelaardij kunt u niet alleen een Dethleffs camper kopen, maar u kunt hem ook door ons laten verkopen. Hierbij betaalt u alleen kosten als de camper ook daadwerkelijk verkocht wordt. Vul ons verkoopformulier in en wij regelen de rest.

VOORDELEN VAN VERKOOP VIA KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

  • Uw camper wordt tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht
  • We verkopen uw camper gemiddeld binnen één maand
  • Professionele taxatie en promotiekosten: € 195,- per half jaar
  • We berekenen alleen bemiddelingskosten bij verkoop

GESCHIEDENIS DETHLEFFS

In 1931 werd de eerste Dethleffs caravan gebouwd. De caravan was gericht op een vakantie met het hele gezin. Na de tweede wereldoorlog kwam er zo veel vraag naar dit luxegoed dat Dethleffs begon met het produceren van campers. Tegenwoordig zijn Dethleffs caravans en campers niet meer uit ons vakantiebeeld weg te denken.

DETHLEFFS CAMPERS BIJ KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

Bij Karsten Caravanmakelaardij kunt u zowel campers kopen als verkopen. Bekijk ons volledige aanbod als u een camper wilt kopen. Via de zoekfunctie aan de zijkant filtert u gemakkelijk op Dethleffs campers. Vul ons verkoopformulier in als u uw camper wilt verkopen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en geven u een richtprijs.

CONTACT

Wilt u liever de campers in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.