Chausson Camper

Het Franse merk Chausson verkoopt campers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De campers worden gebouwd op een robuust Fiat chassis dat de basis vormt voor het voertuig. De bedden zijn zeer comfortabel en u geniet van een volledig ingerichte keuken. In zowel de compacte als de luxere modellen Chausson campers heeft u meer dan voldoende bergruimte.

 • Voor € 195,- taxatie en promotie van uw Chausson camper
 • Gemiddeld binnen één maand uw camper verkocht
 • No cure, no pay: geen onnodige kosten

Wilt u juist een Chausson camper kopen? Ook dat is mogelijk bij Karsten Campermakelaardij. Bekijk ons volledige aanbod Chausson campers. Zit er op dit moment niets voor u tussen? Geef een zoekopdracht op en laat ons verder het werk doen. We nemen contact met u op als we een geschikt model voor u hebben staan.

Aanbod campers                BEL 0229 261 635

CHAUSSON CAMPER OCCASIONS

We hebben regelmatig tweedehands Chausson campers in ons aanbod. Met de verschillende modellen zit er altijd een exemplaar tussen waar uw hart sneller van gaat kloppen. De tweedehands campers zijn ruim ingedeeld en ideaal wanneer u met het hele gezin op vakantie wilt. Meestal zitten er in deze campers slaapplaatsen voor meer dan 2 personen. We helpen u graag bij het uitkiezen van de meest geschikte Chausson camper.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

 • Professionele taxatie
 • Grote showroom met occasions
 • Accessoires meteen laten monteren in de camper
 • Ruime ervaring in camperverkoop

CAMPER KOPEN

OVER CHAUSSON CAMPERS

Chausson campers staan bekend om hun ingenieuze ontwerpen en hoge kwaliteit. Zo hebben de campers een uitklapbaar laadruim die over de gehele breedte van de camper loopt. Met de verlichting in de laadruimte kunt u zelfs in het donker uw spullen opbergen. Dankzij de verlaagde instap kunnen zelfs mensen die slecht ter been zijn gemakkelijk in- en uitstappen. Voor alle andere eigenschappen waar de campers over beschikken informeert u bij een van onze specialisten.

DE VERKOOP VAN EEN CHAUSSON CAMPER

Bij de verkoop van uw Chausson camper bieden we de volgende services:

 • Gratis stalling
 • No cure no pay: zonder verkoop heeft u geen kosten
 • Uw camper gemiddeld binnen een maand verkocht
 • Taxatie en promotie van uw camper € 195,-

CAMPER VERKOPEN

STEL UW VRAAG AAN KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

Heeft u een Chausson camper die u wilt verkopen? Vul direct ons verkoopformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een indicatie van de verkoopprijs te geven. Bekijk ons volledige aanbod als u een Chausson camper wilt kopen. Nieuwsgierig naar alle details over de campers? Neem gerust contact met ons op.

AANBOD CAMPERS               Camper verkoopformulier

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail:
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

Op afspraak
Woensdag:   

09:00-16:00u
Donderdag:   

09:00-16.00u.
Vrijdag:      

09:00-16:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.