Bürstner Camper

Bürstner heeft een veelzijdig aanbod in buscampers. De cabine en woonruimte lopen bij deze kampeerauto’s in elkaar door. Ook heeft Bürstner diverse alkoof campers, dit zijn campers met een slaapvertrek boven de cabine. De specialisten van Karsten Campermakelaardij adviseren u graag over welke camper het beste bij u past.

 • Taxatie, stalling en promotie voor € 195,-
 • Gemiddeld binnen 2 maanden uw camper verkocht
 • Zonder verkoop betaalt u geen bemiddelingskosten

Wilt u geen camper verkopen, maar juist kopen? Bekijk ons volledige aanbod en filter op het merk Bürstner. U kunt ook een zoekopdracht opgeven als er op dit moment niet voldoende aanbod is. We brengen u dan als eerste op de hoogte bij nieuwe Bürstner campers. We zijn altijd telefonisch bereikbaar voor vragen.

Aanbod campers                BEL 0229 261 635

BÜRSTNER CAMPER OCCASIONS

We hebben regelmatig tweedehands Bürstner campers in ons aanbod. Verschillende modellen komen bij ons binnen, dus wie weet zit er een uitvoering tussen die bij u past. De campers zijn erg ruim, waardoor u ook met het hele gezin op pad kunt. Wij van Karsten Caravanmakelaardij kijken graag met u mee welke camper het beste aansluit op uw wensen.

DE VOORDELEN VAN KARSTEN CAMPERMAKELAARDIJ

 • Professionele taxatie en promotie
 • Grote showroom
 • Accessoires meteen laten monteren
 • Ruime ervaring in camperverkoop

CAMPER KOPEN

DE GESCHIEDENIS VAN BÜRSTNER CAMPERS

Vanaf het jaar 1958 is Bürstner een bekend merk in de caravanwereld. In de loop van de jaren heeft het merk zich zelfs ontplooid tot een van de marktleiders. De eerste camper werd gemaakt in 1986 en zorgde voor een doorbraak in het reizen op wielen. Tot op de dag van vandaag doet Bürstner er alles aan om u altijd thuis te laten voelen in de caravans en de campers.

DE VERKOOP VAN EEN BÜRSTNER CAMPER

Bij de verkoop van uw Bürstner camper bieden we de volgende services:

 • Gemiddeld binnen één maand verkocht
 • No cure no pay: zonder verkoop heeft u geen bemiddelingskosten
 • Gratis stalling totdat uw camper wordt verkocht
 • Taxatie en promotie van uw camper

CAMPER VERKOPEN

STEL UW VRAAG AAN KARSTEN CARAVANMAKELAARDIJ

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een Bürstner camper? Neem gerust contact op via 0229 – 26 16 35. Bent u er al over uit dat u uw camper via Karsten Campermakelaardij wilt verkopen? Vul dan direct ons verkoopformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en geven u een richtprijs voor de verkoop. Wilt u een Bürstner camper aanschaffen, maar bent u er nog niet over uit welke serie het beste bij u past? Neem ook dan gerust contact met ons op.

AANBOD CAMPERS                Camper verkoopformulier

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.