Terug naar nieuwsoverzicht

WINTER ACTIE!

Aangezien wij de afgelopen weken erg veel caravans hebben verkocht zijn wij op zoek naar nieuw aanbod. Bent u van plan uw caravan te verkopen? Of kent u iemand die zijn caravan wil verkopen? Maak dan nu gebruik van onze speciale winteraanbieding!

Wanneer u nu uw caravan bij ons in bemiddeling plaatst, krijgt hij een plek in onze speciale verkoopruimte. De caravan staat binnen, net als in de stalling, maar kan wel worden bezichtigd. Wij maken professionele foto’s en een promotiefilmpje van uw caravan en plaatsen deze op onze eigen website www.caravanmakelaardij.nl. Uiteraard plaatsen wij uw caravan ook op Marktplaats.nl, Speurders.nl, Tweedehands.nl, Caravans.nl, Facebook, Twitter, Youtube en vele andere portals!

WINTER ACTIE!
Normaal rekenen wij voor deze service eenmalig € 150,- taxatiekosten. Voor dit bedrag mag uw caravan dan een half jaar lang bij ons in de verkoopruimte staan en verzorgen wij alle foto’s, advertenties, bezichtigingen, etc.! Echter, wanneer u uw caravan in de maanden november, december of januari bij ons in de verkoop plaatst, betaalt u slechts € 130,- taxatiekosten voor een half jaar stalling en promotie + 1 maand extra stalling GRATIS!


U hoeft dan zelf niet steeds de caravan in en uit de stalling te halen want geïnteresseerden kunnen zonder afspraak bij ons langs komen om uw caravan geheel vrijblijvend te bezichtigen. Uw caravan staat bij ons op slot en bezichtiging vindt plaats onder toezicht. Zo zijn uw spullen veilig en blijft de caravan netjes voor optimale verkoop.

Normaal gesproken is een half jaar ruim voldoende om uw caravan te verkopen, ook in de winter! Verkopen wij uw caravan onverhoopt toch niet binnen 6 maanden? Dan mag uw caravan wanneer u gebruik maakt van onze winter actie nog één maand extra GRATIS blijven staan! Is hij dan nóg niet verkocht? Dan kunt u de overeenkomst met nog een half jaar verlengen voor het standaard tarief á € 150,- of u kunt uw caravan weer ophalen zonder bijkomende kosten. No Cure-No Pay!

We gaan er uiteraard van uit dat wij de caravan wel binnen een korte tijd verkopen. In dat geval wikkelen wij de gehele verkoop af inclusief de overschrijving van het kenteken en brengen wij 8,5% van de uiteindelijke verkoopprijs als bemiddelingskosten in rekening (met een minimum van € 300,-). In de praktijk zijn wij als BOVAG caravanbedrijf in staat om gemiddeld een 10% hogere verkoopprijs te realiseren dan wanneer u de caravan zelf te koop aanbiedt, dus eigenlijk verdienen wij onze diensten al voor u terug.


Interesse? Kijk op https://www.caravanmakelaardij.nl/caravan-verkopen/ voor meer informatie met betrekking tot onze werkwijze of neem direct contact op met Patrick Karsten via info@caravanmakelaardij.nl of 0229-261635.
Wilt u weten hoe andere mensen onze diensten hebben ervaren? Kijk voor beoordelingen op https://www.klantervaringenonline.nl/www.caravanmakelaardij.nl en/of https://mobiliteit.klantenvertellen.nl/beoordelingen/caravancentrum-karsten/11364.