Terug naar nieuwsoverzicht

Paas Kampeermarkt 2016 - Laatste info!

Op maandag 28 maart; 2 de Paasdag kunt u bij Caravancentrum Karsten terecht voor alweer de vierde editie van de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! Na het enorme succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Kampeermarkt worden georganiseerd. Uiteraard zijn er ook weer verschillende leveranciers en partners in business aanwezig om u te informeren en inspireren.

Ieder jaar op 2de Paasdag is het weer een gezellige drukte bij Caravancentrum Karsten. Wat ooit is begonnen als een ‘gewone’ open dag is uitgegroeid tot een waar belevingsevenement. Vorig jaar is daar ook nog de Paas Kampeermarkt aan toe gevoegd. Particulieren kunnen hier zelf geheel kosteloos hun kampeerspullen te koop aanbieden.

Paas Kampeermarkt; Een win-win situatie

Er komen jaarlijks behoorlijk wat bezoekers op ons evenement af en door mensen de gelegenheid te geven om gratis hun spullen bij ons te koop aan te bieden kunnen ze hier mooi van profiteren. Andersom is er op die manier voor de bezoekers van het evenement een extra uitgebreid aanbod. Een win-win situatie dus! Het aanbod van de deelnemers varieert van caravans en campers tot tenten, vouwwagens en kampeerinventaris zoals stoelen, tafels, potten en pannen. Kortom, een zeer gevarieerd aanbod aan gebruikte spullen en een mooie aanvulling op ons eigen aanbod van gebruikte caravans die uiteraard ook allemaal te bezichtigen zijn. Maar er is meer te doen!

Doe mee aan de prijsvraag van Caravancentrum Karsten en maak kans op leuke prijzen!

Om te winnen moet u op de Kampeer Experience een aantal vragen beantwoorden en onder de deelnemers die de vragen goed hebben beantwoord worden leuke prijzen verloot. U maakt o.a. kans op een gratis abonnement op FreeLife magazine, een Aerobed en vele andere leuke prijzen!

Mover Demonstraties, BOVAG Onderhoud & Schadeherstel

Door omstandigheden kan vaste gast Caravanmovershop.nl helaas niet aanwezig zijn, maar ze stellen wel hun demo materiaal ter beschikking. U kunt dus bij onze eigen monteurs in de werkplaats terecht voor informatie en demonstraties van caravanmovers. Ook voor al uw vragen m.b.t. BOVAG onderhoud en eventuele andere accessoires bent u hier aan het juiste adres.

Tevens is het team van Eurocarafans uit Zwaag aanwezig voor informatie over schadeherstel aan de buitenkant van uw caravan. Heeft u hagelschade opgelopen of een kleine deuk in uw zijplaat? Eurocarafans herstelt de schade op professionele wijze zodat u nog jarenlang onbezorgd kampeerplezier heeft!
Of is tijdens het rijden de welbekende pot pindakaas uit het bovenkastje op uw aanrechtblad gevallen? Zit er een deuk in uw tafelblad of een kastdeurtje? Voor alle soorten interieurbeschadigingen bent u bij RepaRob aan het juiste adres! Ook hij is dit jaar weer aanwezig op de Kampeer Experience, dus heeft u vragen dan staat hij u graag te woord!

Website:
BOVAG Onderhoud: www.caravancentrumkarsten.nl
Schadeherstel exterieur Eurocarafans: www.eurocarafans.nl
Schadeherstel interieur Reparob: www.reparob.nl

E-Bike Demonstraties i.s.m. Dave Tweewielers

In het hedendaagse straatbeeld zijn ze inmiddels niet meer weg te denken. Eenmaal eentje geprobeerd? Dan wilt u niets anders meer. Juist, we hebben het over de E-Bikes of wel Elektrische fietsen. Om u kennis te laten maken met de E-Bikes hebben wij onze lokale Fietsspecialist Dave Tweewielers gevraagd de E-Bike demonstraties te verzorgen.

Heeft u vragen over elektrische fietsen of wilt u graag eens een proefritje maken? Meldt u dan bij het team van Dave Tweewielers en zij zullen u van dienst zijn.

Website: www.davetweewielers.nl

Matras op maat

Heeft u uw caravan of camper al een aantal jaar en beginnen de matrassen wat slechter te worden? Slaapt u niet meer prettig en mist u het comfort van thuis? Dan is het raadzaam om eens te kijken wat Matras Op Maat voor u kan betekenen.

Zij leveren op maat gemaakte kwaliteitsmatrassen voor caravans en campers, maar ook oplegmatrassen en andere toebehoren. Heeft u een bed met schuine rand? Geen probleem, dit wordt kosteloos voor u aangepast. Het team van Matras op maat vertelt u hier graag alles over!

Website: www.matrasopmaat.eu

Pakeencamper.nl

Van alle mensen die een nieuwe of gebruikte camper kopen heeft slechts 3% voor de aankoop ooit een camper gehuurd (Bron NKC ledenonderzoek). Dit betekent dat 97% een camper koopt, zonder te weten of de betreffende camper wel bij hun wensen past. Het resultaat is dat men achteraf tot de conclusie komt dat ze toch beter een andere camper hadden kunnen kopen.

Om dit te voorkomen is het raadzaam om voor aanschaf eerst eens verschillende typen campers te huren, zodat u kunt kijken wat het beste bij u past. Maar ook als u graag eens met een camper weg wilt en geen geld heeft voor de aanschaf van zo´n dure camper, is huren een goed alternatief. Voor alle informatie over het huren van een camper kunt u bij Pakeencamper.nl terecht. Zij verhuren verschillende compleet uitgeruste campers en geven u hierover graag advies.

Website: www.pakeencamper.nl

J-C Karsten Caravanverhuur

Wilt u graag met een caravan op vakantie, maar heeft u geen zin om er zelf eentje aan te schaffen? Dan is huren een hele goede optie! Bij J-C Karsten Caravanverhuur kunt u terecht voor verschillende modellen huurcaravans tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u tijdens de Kampeer Experience bij John terecht.

Website: www.caravanverhuur.nu

BBA Techniek

Nieuw dit jaar is de deelname van BBA Techniek uit Duiven. Deze groothandel is specialist op het gebied van (elektro-) techniek in de recreatie branche. Van LED verlichting tot aan zonnepanelen en inverters, met al uw vragen op dit gebied kunt u bij het team van BBA terecht!

Website: www.bbatechniek.nl

Heeft u een bestelbus en overweegt u deze om te laten bouwen tot camper? Maak dan beslist eens een praatje met het team van Sprinter Campers! Zij leveren maatwerk oplossingen en bouwen uw bus vakkundig om volgens de hiervoor geldende eisen van de RDW. Dit kan al vanaf € 4.950,- inclusief BTW en Montage! Ook voor hefdaken en/of verhoogde daken bent u bij Sprinter Campers aan het juiste adres!

Website:

www.naqubo.nl

SafeFill LPG Gasfles

Verbruikt u tijdens het kampeerseizoen meer dan 1 gasfles aan gas? Dan zou u de aanschaf van een SafeFill lichtgewicht LPG Gasfles kunnen overwegen! Deze gasfles is 3 dubbel beveiligd en deze mag u dus zelf bij een LPG tankstation vullen. Dit scheelt behoorlijk in de literprijs. Met de juiste vulnippels erbij kunt u dit in heel Europa doen! Zo komt u dus nooit meer leeg te staan, waar u ook bent! Het team van SafeFill vertelt u hier graag meer over!

Website: www.safefill.nl

Caravanmakelaardij

Uiteraard is gedurende de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience de verkoopruimte van Karsten Caravanmakelaardij geopend voor bezichtiging van het uitgebreide aanbod van gebruikte caravans. Wilt u alvast kijken wat er te koop staat? Kijk op www.caravanmakelaardij.nl.

Springkussen

Op een dag met verschillende activiteiten mogen we uiteraard ook de jonge kampeerders onder ons niet vergeten. Speciaal voor de kids hebben we een springkussen gehuurd zodat die zich lekker kunnen uitleven terwijl papa en mama zich in alle rust voorbereiden op de volgende vakantie.

Van Ree Patat

Van al het rondstruinen krijgt u natuurlijk lekkere trek en daarom heeft Caravancentrum Karsten ook aan de innerlijke mens gedacht. De snackwagen van Van Ree Patat zal op het evenement aanwezig zijn en hier kunt u terecht voor heerlijke zelfgemaakte patat en andere snacks. Een begrip in Hoorn!

Muziek van DJ Barefaced Audacity

De sfeer tijdens de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience is altijd al erg goed te noemen. Maar ruimte voor verbetering is er natuurlijk altijd. Daarom hebben we dit jaar voor het eerst een DJ die de dag muzikaal zal aankleden. DJ Barefaced Audacity a.k.a. DJ BFA draait muziek waarbij toegankelijkheid en positieve energie de sleutelwoorden zijn. Hij combineert het beste van het verleden met de favoriete tracks van vandaag. Van Chick, James Brown, Aretha Franklin, KC & The Sunshine Band tot aan Daft Punk, Justin Timberlake & Bruno Mars. Zoals DJ BFA zelf zegt: "If it has a beat, I will make it move your feet"

Meer informatie en een selectie van zijn muziek:
Facebook: www.facebook.com/barefacedaudacity
Mixcloud: www.mixcloud.com/barefacedaudacity
Twitter: www.twitter.com/DJ_BFA

Parkeren en Entree

Parkeren en entree is uiteraard gratis! We hebben op ons eigen terrein en aan de overkant van de weg gelegenheid om te parkeren. Mocht dit nou vol raken, dan verzoeken wij u vriendelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein van het kinderdagverblijf verderop, of op het wijzenddijkje. Parkeren bij Molen de Krijgsman is NIET toegestaan, aangezien die plaatsen voor hun eigen gasten bestemd zijn. Uiteraard mag u ook op de parkeerhavens langs de Noorderdracht zelf parkeren, maar houdt u alstublieft rekening met onze buren en de algemene verkeersveiligheid. Wij willen uiteraard geen overlast veroorzaken.

Kortom

Wat: Paas Kampeermarkt / Caravancentrum Karsten Kampeer Experience
Wanneer: Maandag 28 maart; Tweede Paasdag
Hoe laat?: Van 10:00-17:00uur
Waar: Caravancentrum Karsten, Noorderdracht 59a, 1696 AC Oosterblokker
Kosten? : Gratis!

Graag tot ziens op de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! U komt toch ook?