Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe website www.caravanmakelaardij.nl

Met trots presenteren wij u onze compleet vernieuwde website! De oude en vertrouwde 'look & feel', maar dan compleet opgefrist, uitgebreid en aangepast naar de (technische) standaard van deze tijd. 

Naar ons idee is onze vernieuwde website frisser, duidelijker en overzichtelijker dan de oude website. Daarnaast is de informatie met betrekking tot aangeboden caravans en campers meer uitgebreid en gedetailleerd en ook de toegepaste techniek aan de achterzijde van de website is flink ge-upgrade. Dit mocht ook wel, aangezien onze oude website al sinds 2014 in gebruik was. Ondanks zijn leeftijd kregen wij nog altijd veel complimenten over de oude website en hij werkte eigenlijk nog prima, maar door verdere ontwikkeling en optimalisering van onze bedrijfsprocessen was het vernieuwen van de website een noodzaak geworden. 

Die ontwikkeling en optimalisering van onze bedrijfsprocessen hebben wij bereikt door software op maat te laten ontwikkelen. Deze software hebben wij ondergebracht in een compleet nieuw platform: www.caravanmakelaaronline.nl. In dit platform beheren wij vanaf nu onze bemiddelingsopdrachten en onze voorraad wordt nu vanuit caravanmakelaaronline.nl automatisch ingeladen in onze eigen website caravanmakelaardij.nl. Vandaar dat deze dus wel moest worden vernieuwd. 

Wij hopen dat u net zo blij bent met deze vernieuwde website als wij zelf. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de campers en caravans met deze nieuwe website nog beter in tekst en beeld kunnen presenteren en vertrouwen erop dat u moeiteloos uw weg zult vinden. 

Mocht u toch problemen ondervinden bij het gebruik van de nieuwe website of fouten tegenkomen dan zouden wij het waarderen als u dit aan ons laat weten. U mag dit dan e-mailen naar info@caravanmakelaardij.nl. Bij voorbaat dank. 

Het trotse team van Karsten Caravanmakelaardij