0229 - 26 16 35

28 maart 2018 - Marktplaats stalker/fan

De afgelopen weken zijn wij door diverse mensen benaderd die met hun caravan adverteren op Marktplaats.nl en zijn benaderd door iemand die ons bedrijf aanbeveelt om de caravan te verkopen. Op zich een goede zaak, echter de wijze waarop deze persoon de mensen benadert is niet altijd even professioneel. Daarbij geeft deze persoon ook foutieve informatie door, namelijk dat wij eventueel caravans inkopen en hij/zij noemt hierbij zelfs bedragen die wij minimaal zullen betalen.

 

Wij willen daarom hierbij benadrukken dat deze persoon, die zichzelf "Sem", "Daan", of "S" noemt niet iemand van ons team is en dat wij ook niet weten wie hier achter zit. Tevens benadrukken wij dat wij alleen maar bemiddelen in de verkoop van caravans en dat wij zelf geen caravans inkopen. 

 

Mocht deze persoon dit bericht zelf lezen dan willen wij u bedanken voor het promoten van ons bedrijf, dat waarderen wij uiteraard enorm. Toch zouden wij liever willen dat u hiermee ophoudt omdat de informatie niet altijd juist is en mensen hierdoor op het verkeerde been gezet worden. In plaats van positief kan dit daarom negatief voor ons werken en dat kan denk ik niet de bedoeling zijn.


Dank voor uw begrip.
 

 <<< Overzicht

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: Takla Makan

TYPE:Offroad

SLAPEN:4

JAAR: 2000

PRIJS:€ 21.950,00

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Eriba

TYPE:Nova SL 485

SLAPEN:4

JAAR: 2015

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! Bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Knaus

TYPE:Sun Traveller 658 MF

SLAPEN:5

JAAR: 2004

PRIJS:€ 27.500,00

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Knaus

TYPE:Sun Traveller TI 708

SLAPEN:2 tot 3

JAAR: 2002

PRIJS:€ 28.500,00

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij