0229 - 26 16 35

25 februari 2016 - Paas Kampeermarkt - 2de Paasdag!

Heeft u kampeerspullen of een tent / vouwwagen / caravan / camper waar u vanaf moet? Meld u dan aan voor onze GRATIS Paas Kampeermarkt op 2de Paasdag!

Op 2de Paasdag is het bij Caravancentrum Karsten traditiegetrouw weer tijd voor de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience. Het jaarlijkse open huis waarbij verschillende leveranciers en partners in business hun producten en diensten showen én waarbij bezoekers rustig kunnen rondkijken bij het occasion aanbod van Karsten Caravanmakelaardij.

Vorig jaar was de Paas Kampeermarkt een nieuw onderdeel van deze Kampeer Experience en in verband met het enorme succes zal de markt ook dit jaar weer plaats vinden. Dit betekent dat U als gast welkom bent om uw tweedehands kampeerspullen te verkopen. Dit kan variëren van uw oude kampeerservies of inventaris tot aan uw voortent, tent, vouwwagen of zelfs uw complete caravan of camper. Dit alles geheel gratis en vrijblijvend!

U hoeft u alleen maar even aan te melden bij Patrick Karsten via 0229-261635 (optie 2 in het keuzemenu) of per e-mail op info@caravancentrumkarsten.nl en dan ontvangt u nadere informatie over deelname.

Caravancentrum Karsten zorgt voor gratis koffie, thee, fris en een borrel om de dag mee af te sluiten. Tevens is er een snackwagen van Van Ree Patat aanwezig waar u terecht kunt voor heerlijke zelfgemaakte patat en lekkere snacks. Uiteraard bent u zelf vrij om eten en drinken mee te nemen.

Voor bezoekers biedt de Kampeer Experience met deze Paas Kampeermarkt een extra gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte goederen en diensten. Zodra het evenement nadert zullen we uitgebreidere informatie verstrekken over deelnemende bedrijven en particulieren, zodat u als bezoeker een idee krijgt van wat u kunt verwachten. Ook aan de jonge kampeerders wordt gedacht!

Hou in ieder geval de datum alvast vrij in uw agenda!

Maandag 28 maart van 10:00 tot 17:00uur
Noorderdracht 59A te Oosterblokker

Om helemaal op de hoogte te blijven kunt u ons ook ´liken´ op Facebook: https://www.facebook.com/caravancentrumkarsten  on/of u op Facebook aanmelden bij het volgende evenement: https://www.facebook.com/events/900705100047092/

Graag tot dan,

Het team van Caravancentrum Karsten<<< Overzicht

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Hymer

TYPE:CC 684

SLAPEN:7

JAAR: 2006

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! Bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Aviano i 684

SLAPEN:4

JAAR: 2010

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij