0229 - 26 16 35

Hobby caravan

Hobby is met 50 jaar ervaring de marktleider in de caravanbouw. Door de vier principes: uitvindingen, techniek, design en passie zijn ze de nummer één in de caravanbranche. Bij de verkoop van uw Hobby caravan via Karsten Caravanmakelaardij ontvangt u de volgende services:

 • Taxatie, promotie en verkoop voor € 150,-*

 • Gemiddeld binnen 1 maand verkocht

 • Gratis stalling in onze verkoophal

*Als wij uw caravan verkocht hebben, brengen we bemiddelingskosten in rekening. Deze bedragen 8,5% van het verkoopbedrag, met een minimum van € 350,-.

Altijd al een caravan van het bekendse caravanmerk van Europa willen hebben? Kijk bij ons volledige aanbod en filter op de merknaam Hobby. Indien we op het moment geen Hobby caravan occasions verkopen, dan geeft u een zoekopdracht op, waarna we u als eerste op de hoogte brengen bij nieuwe Hobby caravans. Voor vragen neemt u telefonisch contact met ons op.

Hobby caravan occasions

Karsten biedt u voertuigen van de hoogste kwaliteit aan van het Duitse caravanmerk Hobby, die voldoen aan het certificaat DIN EN ISO 9001:2015. In 2018 produceerden ze met 1.200 medewerkers maar liefst 12.000 caravans en 2.000 kampeerauto’s. De Hobby collectie bestaat tegenwoordig uit de modellen: Ontour, De Luxe, Excellent, Prestige en Premium.

De voordelen van Karsten Caravanmakelaardij

 • Professionele taxatie

 • Bekijk alle caravans in onze showroom

 • Laat direct accessoires monteren

 • Volledig inzicht in de geschiedenis van de caravan

 • Meer dan 10 jaar ervaring in caravanverkoop

Hobby’s geschiedenis

Hobby is door ingenieur Harald Striewski in 1967 opgericht. Hij leende geld en bouwde daarmee zijn eerste caravan op 27-jarige leeftijd. Twintig jaar later kwam de allereerste Hobby 600 uit. Het bedrijf groeide al snel en is inmiddels marktleider met een aandeel van 22,3%. Striewski werd in 2004 verkozen tot ‘mens van het jaar’. In 2006 heeft de gemeente Fockbed de straat waar de Hobbyfabriek aan gelegen zit vernoemd naar de Harald Striewski.

De verkoop van een Hobby caravan

Verkoop uw Hobby caravan via Karsten Caravanmakelaardij voor slechts € 150,-. Dit bedrag dekt de kosten voor de taxatie, promotie en stalling. Bij de verkoop van uw caravan rekenen we 8,5% bemiddelingskosten met een minimum van € 350,-. Gemiddeld verkopen we uw caravan binnen één maand. Indien we uw caravan niet verkopen, brengen we ook geen bemiddelingskosten in rekening!

 • Gemiddeld binnen één maand verkocht

 • No cure no pay: geen bemiddelingskosten als we uw caravan niet verkopen

 • Gratis stalling

 • Professionele taxatie

 • Promotie van uw caravan

Stel uw vraag aan Karsten Caravanmakelaardij

U kunt met al uw vragen terecht bij onze medewerkers via 0229 - 26 16 35. Weet u al zeker dat u uw caravan wilt verkopen? Vul dan direct en vrijblijvend het verkoopformulier in. Aan de hand van uw informatie nemen we contact met u op om een richtprijs te geven.

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Aviano i 684

SLAPEN:4

JAAR: 2010

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Mercedes-Benz

TYPE:V220 Marco Polo

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! bij Karsten Caravanmakelaardij