0229 - 26 16 35

Kip caravan

Kip caravans zijn caravans van Nederlandse bodem. Ze worden al ruim 85 jaar gemaakt in de eigen fabriek in Hoogeveen. De karakteristieke caravans staan bekend om hun gestroomlijnde design, comfort en kwaliteit. Bij Karsten Caravanmakelaardij kunt u zowel Kip caravans kopen als verkopen. Een greep uit onze diensten:

 • Kip caravans kopen én verkopen

 • Voor € 150,- taxeren, promoten en verkopen we uw Kip caravan*

 • We informeren u altijd uitgebreid over de caravan

*Bij de verkoop van de caravan berekenen we bemiddelingskosten van slechts 8,5% van het verkoopbedrag met een minimum van € 350,-.

Waarom een Kip caravan occasion?

Niet alleen is Kip Caravans de enige Nederlandse caravanfabrikant, maar het bedrijf heeft ook al ruim 85 jaar ervaring in het produceren van caravans. Dit maakt het bedrijf uniek. Alle caravans zijn ontworpen met hoogwaardige materialen om comfort en kwaliteit te waarborgen. Daarnaast beschikken de caravans over een aerodynamische vorm om het brandstofverbruik te minimaliseren. Bij de productie wordt gebruikgemaakt van duurzame materialen. Dit uit zich in een lange levensduur: de meeste Kip Caravans die zijn gemaakt, zijn nog in gebruik.

Betrouwbare tweedehands Kip caravan kopen

Karsten Caravanmakelaardij informeert u altijd uitgebreid over de caravans, zodat u weet waar u aan toe bent. We verschaffen altijd informatie over:

 • Het aantal voorgaande eigenaars

 • Hoeveel de caravan is gebruikt door de vorige eigenaar

 • Hoe de Kip caravan voorheen werd gestald

 • De gebruiksintensiteit

 • Manier van onderhoud

 • Wanneer de caravan voor het laatst is gecontroleerd

 • Of er huisdieren hebben verbleven in de caravan

Bekijk het aanbod caravans hieronder en filter in het zoekmenu op het merk Kip. Het kan zijn dat onze Kip caravans momenteel uitverkocht zijn. Maak dan gemakkelijk een zoekopdracht aan via de rechter button.

Milieuvriendelijke caravans

Alle Kip caravans zijn zeer milieuvriendelijk ontworpen. Bij de productie worden natuurlijke en recyclebare materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Dit zorgt voor een levensduur van enkele tientallen jaren. Ongeveer een kwart van alle Kip caravans die momenteel in gebruik zijn, zijn minstens 20 jaar oud!

De geschiedenis van Kip

Het bedrijf Kip Caravans is opgericht door de Nederlander Jan Kip in 1934. De eerste kampeerwagen bouwde hij zelf. Omdat veel particulieren belang hadden bij caravans, produceerde hij er steeds meer. De verkoop liep voorspoedig en het bedrijf verhuisde in 1961 binnen Hoogeveen naar een groter terrein. De productie van de Kip caravans bleef toenemen en in 1964 verkocht Jan Kip zijn bedrijf. Na enkele overnames besloot Kip om het heft weer in eigen hand te nemen in 1981. Er werd een nieuwe koers ingeslagen en de focus kwam te liggen op het bouwen van luxe caravans van hoogwaardige kwaliteit. Vandaag de dag richt Kip Caravans zich dan ook nog steeds op comfort en kwaliteit.

Uw Kip caravan verkopen

Omdat we een caravanmakelaardij zijn, kunt u bij ons niet alleen caravans kopen, maar ook caravans verkopen. Heeft u bijvoorbeeld een oude Kip caravan en wilt u deze inruilen voor een nieuwe? Bij ons verkoopt u gemakkelijk uw oude Kip caravan en koopt u zo weer een nieuwe.

Laat uw Kip caravan verkopen door Karsten Caravanmakelaardij en profiteer van onze voordelen:

 • Uw Kip caravan verkopen we tegen de hoogste prijs

 • We regelen een snelle verkoop: meestal binnen één maand uw caravan verkocht

 • Gratis stalling van uw Kip caravan

 • We zorgen voor taxatie en promotie van uw caravan voor € 150,- per half jaar

 • Onze bemiddelingskosten bedragen slechts 8,5% van het verkoopbedrag (minimaal € 350,-)

 • U betaalt geen bemiddelingskosten als uw caravan niet wordt verkocht

Kip caravan bij Karsten Caravanmakelaardij

Bij Karsten Caravanmakelaardij kunt u zowel caravans kopen als verkopen. Bekijk ons aanbod caravans als u een Kip caravan wil kopen. Hier vindt u ons volledige aanbod caravans. Via de zoekfunctie aan de zijkant filtert u gemakkelijk op Kip caravans. Vul ons verkoopformulier in als u uw Kip caravan wilt verkopen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en geven u een richtprijs.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze Kip caravans? Neem contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. U kunt ook vrijblijvend langskomen in onze showroom om de Kip caravans te bekijken. Bel van tevoren even om te controleren of de caravan nog beschikbaar is.

Showroom

Adres

Noorderdracht 59a

1696 AC Oosterblokker

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: Eriba

TYPE:Touring Triton 430 GT

SLAPEN:3

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! Bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:€ 27.950,00

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Mercedes-Benz

TYPE:V220 Marco Polo

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Aviano i 684

SLAPEN:4

JAAR: 2010

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij