Eriba | Touring Pan

Bouwjaar:
1983
Slapen:
2 Personen
max. toelaatbaar gewicht:
750 kg
Totale lengte:
455 cm
Placeholder
Placeholder
Bekijk ook:

Specificaties

Bouwjaar:1983 Datum 1ste toelating:Onbekend Datum 1ste afgifte in Ned.:Onbekend Dit is een orgineel Nederlands voertuig Gewicht leeg:515 kg Max. toelaatbaar gewicht*:750 kg Laadvermogen:235 kg Geregistreerde technische maximum massa
Totale lengte:455 cm Breedte:200 cm Opbouw lengte:350 cm Hoogte caravan:214 cm Stahoogte:187 cm
Aantal slaapplaatsen:2 Aantal bedden:0 Aantal zitgroepen:1 Zitgroep 1, soort:Standaard zit Zitgroep 1, formaat (lxb):190 x 188 cm
Staat van het object:Netjes (Enkele kleine pitjes/deukjes buiten en/of lichte gebruikssporen interieur)

Accessoires

Afdekplaat spoelbak Hagelbestendig dak Hefdak Koelkast Omvormer (230V > 12V) Openslaande ramen rondom Reservewiel Reservewielbeugel (onder caravan) Schokdempers Voortent Voortentlamp / buitenlamp Gasstel Kachel Opstapje

Aanvullende informatie

Deze nette Eriba Touring Pan wordt u in bemiddeling aangeboden bij Karsten Caravanmakelaardij. De Caravan is van bouwjaar 1983 en is de ideale caravan voor 2 personen en zeer geschikt voor de wat lichtere (elektrische) auto's. De Caravan is uitgerust met een keuken aan de voorzijde en heeft een ruime zitgroep welke u eenvoudig kunt ombouwen tot riant lengte bed. De Caravan wordt geleverd met een nette voortent. Deze Eriba Touring Pan is nog volledig in originele staat echter voldoet technisch volledig aan de eisen van deze tijd. Het (koker-)chassis is volledig gereviseerd en ook is er een as revisie uitgevoerd. Kortom DE Caravan voor de echte Eriba liefhebber. In de advertentie vindt u alle relevante informatie over deze Caravan of kijkt u op www.caravanmakelaardij.nl voor ons actuele aanbod.

Informatie huidige eigenaars en gebruik

Hoeveelste eigenaar:
3
Eigenaar sinds:
2023
Gebruikt op seizoensplaats:
Nee
is gebruikt voor weekendje weg:
Nee
Gebruikt voor gewone vakanties:
Ja, 2 keer
Gemiddelde duur van vakanties:
2 weken
Omstandigheden stalling:
Altijd binnen
Orginele handleidingen aanwezig:
Nee
In dit object is gerookt:
Nee
Zijn er huisdieren in de Caravan geweest:
Nee
Reden van verkoop:
Wij stoppen met kamperen in verband met andere vakantie interesses


Is er regelmatig een (BOVAG) opbouwkeuring gevoerd?:
Nee
Verkoper is bereid zelf uitleg te geven bij aflevering:
Nee

Aanvullende dealer informatie

Dit object wordt in verkoopbemiddeling aangeboden bij Karsten Caravan- & Campermakelaardij. Heeft u interesse in dit object? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of het object nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat dit object bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om het object voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat het object op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze BOVAG keuring en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?

Aangezien wij Caravan- & Campermakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen object bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw eigen caravan of camper toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van dit object? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw object willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard (aanzienlijk) lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan of camper af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan of camper ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Bij een camper ook graag kilometerstand en of de camper een automaat of handgeschakeld is. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFORMATIE?
Neem telefonisch contact met ons op via 0229-261635 of vul het contactformulier in!

Heeft u interesse in deze Caravan ? Vul onderstaande gegevens in om contact op te nemen over de Eriba | Touring Pan

Nieuw binnengekomen