0229 - 26 16 35

Kip Kompakt 37 EK Special


€ 9.950,00

Merk: Kip

TYPE: Kompakt 37 EK Special

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 2008

GEWICHT: 730 KG (Maximaal gewicht: 1000 KG)

LAADVERM.: 270 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Hagelbestendig dak, Hordeur, Kachel, Kluisje, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Uitschuifbare lattenbodem, Vloerverwarming, Voortent, Voortentlamp, Watertank (los), Zonnepaneel, Kip Vision Lattenbodem systeem, Tapijtset, LED Verlichting,

KENMERKEN:

Totale lengte: 523 CM

Opbouw lengte: 415 CM

Breedte: 185 CM

Hoogte: 247 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting bed 1: 80 X 195 CM

Afmeting bed 2: 80 X 195 CM

Voortent   

Merk: Kip

Diepte: 2.00 mtr.

Jaar: 2009

Mover: Powrmover (Half automaat)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2009

Aantal keer gebruikt: 55

Gemiddelde duur van vakanties: Weekenden

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij De Shelter Caravanstalling in Amstelveen

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en heeft jaarlijks een (BOVAG-)onderhoudsbeurt gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in 2020 uitgevoerd bij inbreng voor de verkoop.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een BIOD caravan aangeschaft bij Karsten Caravanmakelaardij.

AANVULLENDE INFORMATIE:

De caravan is van bouwjaar 2008 en heeft als showroom model gestaan. In 2009 is de caravan door de huidige eigenaars in gebruik genomen en het kenteken staat dan ook op 31-03-2009.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 420

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!