0229 - 26 16 35

Wilk S4 490 UE


VERKOCHT!

Merk: Wilk

TYPE: S4 490 UE

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2006

GEWICHT: 1100 KG (Maximaal gewicht: 1440 KG)

LAADVERM.: 340 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager voor, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Uitschuifbare lattenbodem, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), Op maat gemaakt voortenttapijt, ALKO Big Foots, Vloerverwarming, Truma Ultraheat, Extra stopcontacten, Centrale antenne aansluiting,

KENMERKEN:

Totale lengte: 706 CM

Opbouw lengte: 565 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 255 CM

Stahoogte: 197 CM

Afmeting bed 1: 196 X 90 CM

Afmeting bed 2: 194 X 90 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 137 X 216 CM

Voortent   

Merk: Unico Genua 280

Diepte: 280 CM

Jaar: 2011

Luifel   

Merk: Fiamma Caravanstore Etuiluifel

Zijwanden: Ja, 1X

Jaar: 2017

Mover: PowrMover (Half automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2e

Eigenaar sinds: 2010

Aantal keer gebruikt: 17

Gemiddelde duur van vakanties: 2,5 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij stallingsbedrijfs Stalling31 in Zuidoost-Beemster

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat en heeft in 2018 een BOVAG beurt gehad

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaren stoppen met kamperen in verband met andere vakantie interesses.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 943

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!