0229 - 26 16 35

Knaus Sudwind 500 FU Silver Selection


VERKOCHT!

Merk: Knaus

TYPE: Sudwind 500 FU Silver Selection

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2016

GEWICHT: 1245 KG (Maximaal gewicht: 1700 KG)

LAADVERM.: 455 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Groot dakluik, Hagelbestendig dak, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Radio, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Truma Ultraheat (Elektrische bijverwarming), Extra Serviceluik, E&P Levelsysteem hydraulische uidraaisteunen, E&P Hydraulische as steunen, Extra (USB) Stopcontacten, Carbon Bestickering, Buitenstopcontact, Optima Yellow Top AGM accu, Tafel met telescoopvoet, Keukenlades met softclose,

KENMERKEN:

Totale lengte: 722 CM

Opbouw lengte: 585 CM

Breedte: 232 CM

Hoogte: 256 CM

Stahoogte: 197 CM

Afmeting bed 1: 200 X 138 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 155 X 210 CM

Voortent   

Merk: Isabella Ventura

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 2016

Mover: ALKO Mammut M Uitvoering (Vol automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2016

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is goed onderhouden. De caravan is voor het laatst nagezien in 2021 bij inbreng voor de verkoop.

Laatste beurt/controle: 2021

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een camper aangeschaft

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze schitterende Knaus caravan is niet alleen erg netjes, maar ook zeer compleet uitgerust. De caravan beschikt over o.a. een volledig automatisch E&P levelsysteem (nieuwprijs ca. € 3.500,-), een vol automatische ALKO Mammut Mover (nieuwprijs ca. € 2.500,- incl. accu en montage), Ventura (Isabella) voortent, Truma Ultraheat, etc! Kortom, er is bij de aanschaf op niets bezuinigd om de vakanties zo comfortabel mogelijk te maken.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1171

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!