0229 - 26 16 35

Hymer Eriba Swing 465


VERKOCHT!

Merk: Eriba

TYPE: Swing 465

SLAPEN: 4 (5) personen

BOUWJAAR: 2004

GEWICHT: 1110 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 390 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Airmix, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Douche, Fietsendrager achter, Gasfles(sen), Groot dakluik, Kachel, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Radio, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (vast), Wielklem, Originele Tapijtset, Elektriciteitskabels + Haspel (40m), Zonnescherm voor voorraam, Los bovenbed / stapelbed, Buiten stopcontact + sataliet., Buiten gasaansluiting, Caravanspiegels, Vuilwatertank, Druppellader t.b.v. accu,

KENMERKEN:

Totale lengte: 649 CM

Opbouw lengte: 530 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 264 CM

Stahoogte: 198 CM

Afmeting bed 1: 200 x 145 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 210 X 140 CM

Afmeting stapelbed: 140 X 70

Voortent   

Merk: Isabella Zenit IXL

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 2004

Luifel   

Merk: (Voortent-) Luifel

Jaar: 2007

Mover: Carver (Truma) (Half automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 22-04-2004

Aantal keer gebruikt: 17

Gemiddelde duur van vakanties: 2a3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij een stalling bedrijf.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat, Heeft bij inbreng voor de verkoop nog een Bovag Onderstelbeurt gehad, Daarbij zijn de asrubbers + gasslang en Regelaar vervangen.

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : ja

Wat voor soort dieren? : Hond

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met hun leeftijd.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Bij deze caravan kan door middel van het meegeleverde extra bovenbed een extra slaapplaats voor kinderen worden gecreƫerd. Hierdoor is het mogelijk met 5 personen in de caravan te overnachten. Buiten alle genoemde accessoires heeft de verkoper ook nog een complete kampeerinventaris beschikbaar. Deze bestaat uit o.a. - Campingstoelen Dukdalf 4st. - Campingtafel Dukdalf - Complete "Mepal Rosti" servies voor 6 personen - Complete bestek set - Messenset - Vuilnisbak - Waterketel - Diverse schalen - Complete pannenset - Etc. Etc. Indien hier interesse in bestaat is er een zeer complete inventarislijst bij de caravan aanwezig en is een eventuele overnameprijs bespreekbaar..

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 2408

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!