0229 - 26 16 35

Hobby Excellent 460 UFe


VERKOCHT!

Merk: Hobby

TYPE: Excellent 460 UFe

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2015

GEWICHT: 1114 KG (Maximaal gewicht: 1350 KG)

LAADVERM.: 236 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Decoder, Disselafdekking, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Schotel, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (vast), Victron Lithium Accu, Elektriciteitskabel, TV + TV Steun, Originele Tapijtset,

KENMERKEN:

Totale lengte: 663 CM

Opbouw lengte: 540 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 254 CM

Stahoogte: 196 CM

Afmeting bed 1: 138 X 200 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 140 X 210 CM

Voortent   

Merk: Dorema Multi Nova (Grijs)

Diepte: 2.40 mtr.

Jaar: 2015

Mover: Go2 (Truma) Half Automatisch

Schotel: Losse schotel met statief

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2015

Aantal keer gebruikt: 4

Gemiddelde duur van vakanties: 5 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft in de binnenstalling gestaan bij Caravancentrum Venhuizen

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat en heeft in 2019 zijn laatste BOVAG onderhoudsbeurt gehad. Hierbij zijn o.a. de gasslang en drukregelaar vervangen.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met gezondheidsredenen.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 5191

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!