0229 - 26 16 35

Eriba Touring Triton 430


VERKOCHT!

Merk: Eriba

TYPE: Touring Triton 430

SLAPEN: 3 personen

BOUWJAAR: 1996

GEWICHT: 720 KG (Maximaal gewicht: 1000 KG)

LAADVERM.: 280 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Cassettetoilet, Combicassettes, Hagelbestendig dak, Hefdak, Kachel, Koelkast, Omvormer/lader, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Voortentlamp, Watertank (los),

KENMERKEN:

Totale lengte: 501 CM

Opbouw lengte: 405 CM

Breedte: 200 CM

Hoogte: 216 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 140 X 188 CM

Afmeting zitgroep 2 (als bed): 75 X 188 CM

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 1996

Aantal keer gebruikt: 50

Gemiddelde duur van vakanties: 1,5 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft bij de eigenaar onder de carport gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede conditie, maar heeft helaas lekkage rondom de middenlijst. Dit is zowel voor als achter aanwezig. De lijsten zijn door de eigenaar zelf afgekit, waardoor de lekkage is gestopt, maar de vochtschade aan het interieur is niet hersteld. Zie foto's voor detail. De banden zijn dit jaar nog vervangen.

Laatste beurt/controle: ?

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een andere Eriba aangeschaft bij Karsten Caravanmakelaardij.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 549

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!