0229 - 26 16 35

Elddis Crusader Shamal


VERKOCHT!

Merk: Elddis

TYPE: Crusader Shamal

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2012

GEWICHT: 1310 KG (Maximaal gewicht: 1700 KG)

LAADVERM.: 390 KG

ACCESSOIRES: 4-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Douche, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lichtmetalen Velgen, Luifel, Magnetron, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Oven, Radio, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Schotel, Serviceluik, Stabilisator, TV antenne, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), E&P Levelsysteem , ALDE Vloeistofverwarming, Dakventilator, Grill, Alarm, Elektriciteitskabel, Intelligent Drive Control, Tapijtset, Buiten Gasaansluiting, Diverse inventaris,

KENMERKEN:

Totale lengte:

Opbouw lengte:

Breedte:

Hoogte:

Stahoogte:

Luifel   

Merk: Fiamma Caravanstore

Zijwanden: Ja, 2 stuks

Jaar: 2012

Mover: Truma SR (Halfautomatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Aantal keer gebruikt: 4

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft bij een particulier in een droge schuur in de binnenstalling gestaan

Staat/wijze van onderhoud: De caravan is zo goed als nieuw, is in 2013 nog voor garantie terug geweest bij de dealer en verkeert verder in zeer goede staat.

Laatste beurt/controle: 2013

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : ja

Wat voor soort dieren? : Hond (Is niet merkbaar)

Reden verkoop: De caravan wordt verkocht in verband met het overlijden van de echtgenote.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze zo goed als nieuwe en zeer luxe uitgevoerde Engelse caravan is echt van alle gemakken voorzien. Standaard is hij al zeer compleet met van binnen alle comfort en luxe die u zich op vakantie maar kunt wensen. Van de ALDE Vloeistofverwarming met warmwatervoorziening tot aan de oven, grill en het fornuis met 3 gaspitten en 1 elektrische plaat. Aan comfort geen gebrek in deze Elddis. Maar ook van buiten/onder de caravan is er nergens op bezuinigd. Tijdens de reis zorgt Intelligent Drive Control voor de veiligheid, zodra de caravan gaat slingeren grijpt dit systeem in. Bij aankomst op de camping manoeuvreert u de caravan heel eenvoudig op exact de plek waar u hem wilt hebben met de Truma SR mover. Vervolgens zorgt het bekende E&P Levelsysteem er met 1 druk op de knop voor dat uw caravan zich helemaal vanzelf waterpas zet. Even de luifel uitrollen, campingstoelen naar buiten en genieten maar!

Aantal keer bekeken: 3520

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!