0229 - 26 16 35

Elddis Crusader Hurricane


Uit verkoop gehaald

Merk: Elddis

TYPE: Crusader Hurricane

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 2005

GEWICHT: 1135 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 365 KG

ACCESSOIRES: 4-pits Gasstel, Airco, Airmix, Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Douche, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Magnetron, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Radio, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Grill, Tapijtset, 10 Liter Boiler, Truma Ultraheat,

KENMERKEN:

Totale lengte: 653 CM

Opbouw lengte: 520 CM

Breedte: 228 CM

Hoogte: 252 CM

Stahoogte: 190 CM

Voortent   

Merk: Dor�ma

Diepte: 3.00 mtr.

Jaar: 2011

Airco: Dometic B1500

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 3de

Aantal keer gebruikt: 1

Gemiddelde duur van vakanties: Week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft bij de vorige eigenaar altijd met een winterstallinghoes bij de camping op het parkeerterrein gestaan, en afgelopen winter heeft de caravan in Portugal gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan is door de huidige eigenaars in 2015 bij Karsten Caravanmakelaardij gekocht en heeft toen ook een BOVAG onderhoudsbeurt gehad. Hierbij zijn o.a. de banden, gasslang en drukregelaar vervangen.

Laatste beurt/controle: 2015

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een huis in Portugal en hebben de caravan gebruikt voor heen en weer reizen. Daarnaast wilden ze de caravan vanuit daar voor tripjes gaan gebruiken, maar dat is er helaas niet van gekomen. Ze voorzien dat dit komend jaar niet anders wordt, dus doen de caravan weer in de verkoop.

AANVULLENDE INFORMATIE:

INTERESSE? Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen. GARANTIE/BOVAG? Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. INRUIL? Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl. Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen. MEER INFO & BEZICHTIGING: Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij. Graag tot ziens bij, Karsten Caravanmakelaardij Noorderdracht 59a 1696 AC Oosterblokker Tel. 0229 - 261635 Fax. 0229 - 262777 Mob. 06 - 111 92 887 E-mail: info@caravanmakelaardij.nl Internet: www.caravanmakelaardij.nl

Aantal keer bekeken: 2985

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!