0229 - 26 16 35

Eifelland Holiday 465 TF


VERKOCHT!

Merk: Eifelland

TYPE: Holiday 465 TF

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2003

GEWICHT: 990 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 310 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Douche, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), Instapbeugel / Deurslot, ALKO Krik + Steunen, Buitenlamp, Extra voor-/zijwanden voortent, Div. Reservespullen,

KENMERKEN:

Totale lengte:

Opbouw lengte:

Breedte:

Hoogte:

Stahoogte:

Voortent   

Merk: Doréma

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: +/-2007

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 3de

Aantal keer gebruikt: 9

Gemiddelde duur van vakanties: Seizoensplaats

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft buiten het seizoen om in de binnenstalling gestaan

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat en heeft regelmatig een BOVAG onderhoudsbeurt gehad. De laatste onderhoudsbeurt is in 2013 uitgevoerd en in 2011 zijn de banden, gasslang en drukregelaar nog vervangen.

Laatste beurt/controle: 2013

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De verkopers stoppen met kamperen in verband met andere vakantie interesses.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Op de foto's van de voortent is ook een uitbouw te zien. Deze is helaas niet meer bij de caravan aanwezig. Het doek was inmiddels verouderd en gescheurd. De voortent zelf is ook al redelijk gebruikt, maar is jonger dan de uitbouw was. Door een storm is de eerste tent een keer kapot gewaaid en dus is er een nieuwe tent bij de caravan gekomen. Het enige dat kapot was, was het dak gedeelte, dus de voor en zijflappen van de 'oude' tent waren nog wel goed. Zodoende zitten er nog zo goed als nieuwe voor en zijwanden bij de tent en is er een extra set gordijnen aanwezig. Tevens zijn er veel extra tentstokken aanwezig, welke op de seizoensplek werden gebruikt voor extra stevigheid. Mocht u de caravan ook op een vaste plaats willen gaan gebruiken zijn eventueel ook de houten vlonders voor in de voortent bij de caravan verkrijgbaar. Dit is bij interesse nader te bespreken.

Aantal keer bekeken: 3723

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!