0229 - 26 16 35

Dethleffs Beduin 760 DR


VERKOCHT!

Merk: Dethleffs

TYPE: Beduin 760 DR

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2013

GEWICHT: 1970 KG (Maximaal gewicht: 2500 KG)

LAADVERM.: 530 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Decoder, Disselafdekking, Douche, Gasfles(sen), Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Schotel, Serviceluik, Stabilisator, TV antenne, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Zonnepaneel, Vol Automatische Schotel, Tapijtset, 14 Liter Boiler, Grote Koelkast, As Verzwaring, Donkere Ramen, Styling Zilver Pakket, Douchepakket, Ambiente Pakket, Sony LCD TV,

KENMERKEN:

Totale lengte:

Opbouw lengte:

Breedte:

Hoogte:

Stahoogte:

Voortent   

Merk: DWT Zelte

Diepte: 3.00 mtr.

Jaar: 2013

Mover: Reich MoveControl Compact Twin 2WD (Volautomatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Aantal keer gebruikt: 2

Gemiddelde duur van vakanties: Seizoensplaats

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft buiten het seizoen om in de binnenstalling gestaan

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nieuwstaat

Laatste beurt/controle: 2013

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hadden gehoopt meer gebruik van de caravan te kunnen maken, maar in de praktijk komt het er helaas niet van. Vandaar dat de caravan te koop wordt aangeboden.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze ruime en zeer luxe Dethleffs is van alle gemakken voorzien. Met de volautomatische Reich mover die alle vier de wielen aandrijft is hij zonder moeite op zijn plek te manoeuvreren. Dankzij de zonnepanelen op het dak zal de accu nooit leeg komen te staan en zijn alle 12 volt voorzieningen in de caravan te gebruiken zonder aan de stroompaal te staan. Verder is hij voorzien van vol automatische schotel met decoder en LCD TV, vloerverwarming en een mooie ruime DWT Zelte voortent van 3 meter diep. Door een slim gebruik van de toiletdeur en de badkamerdeur, die in geopende stand kunnen worden gebruikt om het 'gangpad' af te sluiten, kun je een riante badkamer creŽren welke is voorzien van een aparte douche cabine. In combinatie met de 14 Liter gas/elektra boiler is het hier dus comfortabel douchen. Al met al is deze fantastische ruimte en luxe Dethleffs dus van alle gemakken voorzien om u van een comfortabele vakantie te laten genieten.

Aantal keer bekeken: 3555

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!