Camper occasions bij Karsten Campermakelaardij

Vind een betrouwbare tweedehands camper die aansluit op uw wensen door ons online aanbod te bekijken of door langs te komen in onze showroom. De campers van gerenommeerde merken, zoals Hymer, Adria, LMC & Dethleffs verkeren nog in perfecte staat.

AANGESLOTEN BIJ BOVAG

Karsten Campermakelaardij is geen eigenaar van de campers die we verkopen. We bemiddelen bij de verkoop, namens de eigenaar. Daarom bieden we geen garantie. Wel zijn wij lid van de afdeling Caravan en Camperbedrijven van BOVAG en daardoor kunnen wij eventueel de camper van uw keuze afleveren met een BOVAG kampeerauto keuring. Hiermee bent u verzekerd van een camper die technisch in perfecte staat verkeert.

Wilt u meer weten over het laten keuren van een camper of de kosten van een onderhoudsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze camperspecialisten via 0229 261 635 of stuur een bericht naar info@caravanmakelaardij.nl.

KAN IK MIJN CAMPER INRUILEN?

Omdat we zelf geen eigenaar zijn van de campers of caravans, doen we niet aan inruilen. Het is wel mogelijk om uw camper bij ons in de verkoop te zetten. Karsten Campermakelaardij zorgt voor de verkoopbemiddeling. Wij doen een taxatie, regelen de promotie en doen de onderhandelingen. Bij onvoorwaardelijke verkoop regelen wij de hele afwikkeling van de verkoop. Wij verzorgen de betaling via een derdengeldenrekening van Notarieel Betalen en schrijven het kenteken voor u over. 

Meer weten over het verkopen van uw camper? Klik dan hieronder.

CAMPER VERKOPEN

CAMPER VERKOPEN VIA ONZE INKOOPPARTNERS

Om direct uw camper te verkopen en het verkoopbedrag te gebruiken voor een camper die bij ons te koop staat, kunt u gebruik maken van onze inkooppartners. Dit proces verloopt als volgt: we informeren bij onze inkopers of zij interesse hebben in het kopen van uw camper. Vervolgens krijgt u direct een voorstel. De prijs die u geboden wordt, is echter een handelsprijs die doorgaans lager is dan de marktwaarde.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Stuur dan e-mail naar ons toe met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires van de camper. We hopen dat we u vervolgens mogen verblijden met en mooi voorstel.

CONTACT OPNEMEN

CONTACT OPNEMEN MET KARSTEN CAMPER MAKELAARDIJ

We helpen u graag als u op zoek bent naar een tweedehands camper óf als u uw camper wilt verkopen. Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de verkoopbemiddeling van campers en caravans. We kunnen u daarom zo compleet mogelijk informeren en adviseren. Neem voor meer informatie contact met ons op, of bezoek onze showroom.

Logo

Contactgegevens

Adres

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker

Telefoon: +31 229 26 16 35
E-mail: info-at-caravanmakelaardij-dot-nl
Contact

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag:   

09:00-17:00u.
Woensdag:   

09:00-17:00u
Donderdag:      

09:00-17.00u.
Vrijdag:      

09:00-17:00u.
Zaterdag:      

10:00-16:00u.